16 hetesen már elég jól lehet látni 4d-n a babát?
Nem csak az a lényeg hogy mozizzunk,hanem szeretném tudni hogy rendben van-e minden,és szeretném hogy a férjem is lássa végre.
Voltatok ilyen idősen,milyen volt?
Délután megyek,már nagyon izgulok,hogy minden rendben legyen.
Előtte szerintetek egyek csokit,vagy kólát hogy ébren legyen?
16 hetesen voltunk mi is, arra tudott csak eljönni a férjem. Szépen látszott, hogy mindene megvan, aranyosan mocorgott, de még nagyon vékonyka volt, az arcocskája sem volt szépen kivehető, de az látszott, hogy kicsi fiú van a pocakban.
Az UH nagy élmény volt nekünk!
Én egy kis csokit ettem kólával(tényleg csak pár kortyot), így ébren volt a baba, lehet anélkül is az lett volna, nem tudom.
Mi 14 és 19 hetesen voltunk, mindkétszer még olyan kis ufó-bébi volt :) De ezekre azért mentünk, hogy tutira megállapítsák, hogy egészséges.
Aztán mentünk 27 hetesen is, de akkor már mozizni, akkor már igazi cukifej volt :)
Sziasztok!
nagyon-nagy élmény volt mindkettőnknek,megvizsgálták,teljesen rendben van minden hál Istennek,és az is rögtön kiderült hogy kisfiú.Tényleg megérte nagyon,mocorgott,csak a kis arcát nem akarta megmutatni,de amúgy mindent:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!