Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetesen már elég jól lehet...

16 hetesen már elég jól lehet látni 4d-n a babát?

Figyelt kérdés

Nem csak az a lényeg hogy mozizzunk,hanem szeretném tudni hogy rendben van-e minden,és szeretném hogy a férjem is lássa végre.

Voltatok ilyen idősen,milyen volt?

Délután megyek,már nagyon izgulok,hogy minden rendben legyen.

Előtte szerintetek egyek csokit,vagy kólát hogy ébren legyen?

2010. márc. 26. 11:02
 1/10 anonim ***** válasza:
lehet, de arra számíts h nem lesz gyerek formája...amolyan majombébinek látszik majd.....nem kell megijedni, ez természetes, ilyenkor még nagyon sokat alszanak...a 22 hetes fiamat sehogy nem lehetett felébreszteni és csak a nagy ásítozását láttuk néha....nagy élmény volt az is.....lehet azért csokival, szőlőcukorral próbálkozni, nekem a szénsavasat nem ajánlották...
2010. márc. 26. 11:09
 2/10 anonim ***** válasza:

16 hetesen voltunk mi is, arra tudott csak eljönni a férjem. Szépen látszott, hogy mindene megvan, aranyosan mocorgott, de még nagyon vékonyka volt, az arcocskája sem volt szépen kivehető, de az látszott, hogy kicsi fiú van a pocakban.

Az UH nagy élmény volt nekünk!

Én egy kis csokit ettem kólával(tényleg csak pár kortyot), így ébren volt a baba, lehet anélkül is az lett volna, nem tudom.

2010. márc. 26. 11:10
 3/10 anonim ***** válasza:

Mi 14 és 19 hetesen voltunk, mindkétszer még olyan kis ufó-bébi volt :) De ezekre azért mentünk, hogy tutira megállapítsák, hogy egészséges.

Aztán mentünk 27 hetesen is, de akkor már mozizni, akkor már igazi cukifej volt :)

2010. márc. 26. 11:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Mi pont aznap mentünk mikor betöltöttem a 16.hetet,és nem bántam meg,sőt....az első pillanatba az is kiderült hogy kicsifiú,és nekem egyáltalán nem tűnt ufoszerűnek meg ilyenek,sőt,azt mondta a 2szonográfus hölgy,hogy nagyon ritka ebbe a korba hogy ennyire babás legyen valaki,ennyire jól lehessen látni mint a fiamat:)Azt mondták másnál 20hetesen csináltak ilyen képeket.És mondták hogy tiszta apuka.Szóval szerintem ez mindenkinél más.Én biztos elmennék,a 27.hét körül megyünk mégegyszer:) Boldog babavárást!(19+5h)
2010. márc. 26. 11:42
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ,nagyon izgulok,szorítsatok nekünk hogy minden rendben legyen:)
2010. márc. 26. 11:51
 6/10 anonim ***** válasza:
nagyon jó lesz ne aggódj, és várjuk este a fejleményeket!!!!.....:)
2010. márc. 26. 12:09
 7/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

nagyon-nagy élmény volt mindkettőnknek,megvizsgálták,teljesen rendben van minden hál Istennek,és az is rögtön kiderült hogy kisfiú.Tényleg megérte nagyon,mocorgott,csak a kis arcát nem akarta megmutatni,de amúgy mindent:)

2010. márc. 26. 22:24
 8/10 anonim ***** válasza:
gratulálok!!!
2010. márc. 27. 08:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Gratulálok!:)
2010. márc. 27. 19:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. márc. 28. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!