6+4hetes leszek hétfőn! 5-re van időpontom az orvoshoz! Szerintetek lesz mar szivhang? Nagyon remelem!
Figyelt kérdés
2016. jan. 8. 19:24
2/18 A kérdező kommentje:
Akkor majd legközelebb lesz !
En bízom benne,hogy lesz!
2016. jan. 8. 19:46
3/18 anonim válasza:
1 vagyok, én 5+4 hetesen voltam először, akkor még nem volt.
Utána 7+4 hetesen, akkor már volt.
Tehát nem tudom, lehet lesz, és rosszul írtam!
:)
4/18 anonim válasza:
Előfordulhat, de ne ess kétségbe, ha nem, mert még nem "kötelező'. :)
5/18 anonim válasza:
Hány napos a ciklusod? Nekem 28 napos ciklussal pont időben volt pém és 6+1 hetesen pulzálás már volt. De 35 napos ciklussal ilyenkor még nem hiszem. Ha későbbi peteérésből fogant esetleg, akkor sem. Szóval lehet lesz de ne ess kétségbe, ha mégsem.
6/18 A kérdező kommentje:
28 napos
2016. jan. 8. 21:52
7/18 anonim válasza:
mármint 5 órára? hát igen, 5kor már szokott, 4kor necces lenne :D
6. héttől van, én 6+1 hetesen mentem és pulzált már :)
8/18 A kérdező kommentje:
5 órára igen, ez elmaradt,bocsesz :))
2016. jan. 8. 22:14
9/18 anonim válasza:
Nekem a 6.heten nem volt meg. A. 8.heten voltam legkozelebb az unnepek miatt es mar volt szivhang ;)
10/18 anonim válasza:
Van rá esély ..De ha még sem következő alkalommal tutti lesz.Nekem 6+3 volt már szorítok 10 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!