Fejvégű babánál hol van a szívhang és hol csuklik a baba?
Eddig medencevegű volt a fekvése a picinek és kicsit haránt. Ma kezdtük a 37. hetet, tegnap a dokinál fejvegűben volt. Ma viszont már megint máshol van a kis szivhangja... Sztem újra vissza fordult farosba. Szerintetek?
Ki vagyunk írva műtétre, jövő héten eldöl, de addig is kiváncsi lennek nagyon. :)
Van szivhang hallgatom, azzal megkuksoltam, balra, lent van a szivhang es ott is erzem csuklani. Eddig is mindig a hatanal ereztem csak, ha csuklott..
Tobb a magzatviz az atlagnal, ezert gondoltam, ha vissza is fordulhat, akar ma is megteheti. :)
Igazabol nem aggodom, barhogy szulunk jo lesz, nyilvan, csak furdal a kivancsisag. :)
Nekem elég régóta stabilan fejvégű. A szívhangot kivétel nélkül bal oldalt a köldök vonalában találom meg és a csuklást is azon a környéken érzem leginkább, ahol a szívhangot találom. Szerintem is ott lehet a háta.
37+5 hkm
Mindenkinek koszonom a valaszokat! Kedden megirom mi a helyzet.
Meg annyi, ha a koldok vonala alatt van a szivhang attol meg lehet fejvegu? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!