6. héten szívhang,7. en nem láttuk, tünetek erősödnek?
Figyelt kérdés
a hatodik héten volt pulzálás magánrendelésen, rgy héttel később nem láttunk az orvosomnál. a tünetek erősödnek... miért???2016. jan. 3. 18:36
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, ezt állapította meg az orvosom is fél fogról, 2 napig enyhültek is a tünetek, de most megint erősödnek.. Borzalmas hányinger és szájíz....
2016. jan. 3. 18:53
4/10 A kérdező kommentje:
Csütörtökön
2016. jan. 3. 19:03
5/10 anonim válasza:
Persze, mert a hormonok még nem ürültek ki.
6/10 A kérdező kommentje:
Értem én. tudom hogy egy ideig még lehet érezni, de nekem erősödtek. ma 2x hánytam majd 1 hét után.
2016. jan. 3. 19:06
7/10 anonim válasza:
Jaj sajnálom! :(
Azt gondolod, hogy az orvos elnézte? Inkább ne reménykedj, annál nehezebb, ha nincs igazad! Ha mégis, az csak nagyobb öröm lesz.
8/10 anonim válasza:
Anno nekem is erosodtek de mar az idegtol hanytam!
Sajnalom :(
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi, lányok! Volt egy halovány gondolat bennem, hogy hátha a dokim gépe sz@r és blabla, de azért tudom, hogy ez túl szép lenne...megaztán 3 gyerek után már tudom/sejtem mit kellett volna látnom...
Az az érdekes, hogy pont olyan rosszullét, mint a terhességi... kaja, borzalmas hányinger, hányás és a következő kajálásig nagyjából ok. a szám meg istentelen keserű,,, mindenesetre nagyon érdekes
2016. jan. 3. 20:27
10/10 anonim válasza:
Talán csak elnézte..Mérete változott valamit? Nekem 9 hetesen nem talált már szívhangot. 10 hetesen műtöttek, de az utolsó hetet is végighánytam. Szóval erre nem lehet adni sajnos. 😟
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!