Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 7 hetesen nincs szívhang,...

Ha 7 hetesen nincs szívhang, az baj? Mennyi esélye van, hogy késbb még lesz?

Figyelt kérdés
2015. dec. 13. 20:24
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:

A 7 hetes az átlag ahol a szívhang hallható. Ha ekkor még nincs lehet esélye elszámolt heteknek így elöfordulhat hogy a 8. Héten lesz szívhang vagy nagyon nagyon minimális eséllyel a 9. héten.

De ahol a hetek rendben vannak és a szívhang sokat késik ott eleve fejlődési hiba lehet és ha meg is jön akkor is veszélyben van terhesség a 12. hétig főleg , de ugyanúgy később is...nagy hangsúlyt kell fektetni a genetikai vizsgálatokra.

2015. dec. 13. 20:38
 2/38 anonim ***** válasza:
szerintem már lenni kéne 7 hetesen, de az is lehet, hogy később fogant meg,pl a menzeszed előtt.
2015. dec. 13. 20:40
 3/38 anonim ***** válasza:
Ha kozepidoben fogant szerinted, tehat valoban 7 hetes es nem kisebb valojaban a terhesseg, akkor 7 hetesen mar szokott lenni.
2015. dec. 13. 21:03
 4/38 anonim ***** válasza:
Nekem a lányomnál 9 hetes UH-on az utolsó pillanatban látta meg a szívhangját a doki addig meg para volt mert se szívhang de se gyereket nem látott csak a magzatburkot, úgyhogy nyugi még nincs semmi vesztve :-) ez még belefér a gond ott van ha 9. héten sem találja a pici szívverését.
2015. dec. 13. 21:04
 5/38 anonim ***** válasza:
Hany mm a petezsak?
2015. dec. 13. 21:08
 6/38 A kérdező kommentje:
a gép szerint a petezsák 7+4 hetes terhességnek felel meg, nem tudom a mm-t,de napra pontosan 7 hetes vagyok.
2015. dec. 13. 21:27
 7/38 A kérdező kommentje:

a pé-t uh-val nézték,az idöpontja tuti.ű

az uh-t egy szonográfus csinálta nem orvos,de szerinte nincs embrió formája az embriónak.

Szikhólyagot látott.

2015. dec. 13. 21:30
 8/38 anonim ***** válasza:
Pedig a szikhólyag jó jel... Bizakodj, ne add fel! :)
2015. dec. 13. 21:50
 9/38 A kérdező kommentje:

próbálok. Szerintem nem volt nagy gyakorlata a nőnek,de azt mondta,hogy ő még ilyet nem látott,a petezsák meg a szikhólyag normálisan néz ki,de az embrió nem...

mire időpontot kapok az orvosomhoz lerágom a körmömet...

2015. dec. 13. 21:59
 10/38 anonim ***** válasza:
Én elmennék magánba, másodvéleményt kérni. Az aggódás is káros. Remélem minden rendben lesz veletek! Próbálj meg pozitívan gondolkodni.
2015. dec. 13. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!