Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves anyukák, leendő anyukák...

Kedves anyukák, leendő anyukák, milyen termék, vagy szolgáltatás könnyítené meg az anyaságot? Ami még nincs?

Figyelt kérdés

Már elnézést, ha nem tipikus anya-kérdésem van. Házi feladathoz kérdezem, olyan termék, vagy szolgáltatás ami még nem létezik, vagy másképpen létezik, de nagyban segítené a legnehezebb feladatot: az anyaságot (és persze megvalósítható)

Köszönöm előre is!

2016. jan. 7. 22:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hiszti kikapcsoló készülék....bár ez sajna nem megvalósítható :)
2016. jan. 7. 22:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Instant türelem
2016. jan. 7. 23:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy robot, ami éjszakázik az anyuka helyett. Több, mint 2 évig volt benne részem (1 gyerekkel), ez abszolút nem hiányzik az életemből. Minden sokkal szebb és jobb, ha nem készül ki a nemalvástól az anya. Számomra bármilyen hisztit könnyebb kezelnem, mint a folytonos alváshiányt.
2016. jan. 8. 00:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen szerintem nincsen, de azért gondolkozok még :)
2016. jan. 8. 06:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

En is arra szavazok, ami megszunteti az ejszakazast. :)

Az elso gyerekem ataludta az ejszakakat 4 hetes koratol es minden szuper volt, nyugodt es turelmes voltam kb allandoan. Napkozben is aludt 3 orakat meg 3 evesen is.

A masodik gyerekkel 3 eves koraig ejszakaztam, nappal sem aludt. Azt hittem hogy kipurcanok, az idegeim tonkrementek es mire 10 honapos lett en 10 kilot fogytam, pedig amugy is vekony voltam. Komolyan, en majd belepusztultam.

2016. jan. 8. 08:43
 6/9 anonim ***** válasza:

3-as válaszoló vagyok, teljesen átérzem!

Ugye mennyivel másabb egy olyan babával, kisgyerekkel, aki rendesen alszik? Folyton rámcsodálkoztak, hogy ugyan miért nem vagyok kicsit türelmesebb, jaj, hát semmi baj. Ja, igen, persze, csak nem tudják, hogy mit hoz ki az emberből, ha 5 részletben alszik 4 órát hónapokon, éveken át. Meg a sok ordítás, nyűgösség éjjel-nappal. Bár már feladtam a bizonygatással...

2016. jan. 8. 09:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Vasalógép :D

Tudom, hogy van, nagy, ipari vasalógép, de olyan kellene, ami otthon a sok, pici babaruhát kivasalja helyettem.

Egy 6 tagú családnál jól jönne pl. nálunk :D :D :D

2016. jan. 8. 12:07
 8/9 anonim ***** válasza:
egy olyan eszköz, amit csak kicsi mellé kell tenni, és rögtön megmondja teljesen biztosra van-e valamilyen betegsége, ha igen mi az, és mit kell tenni vele, és ha annyira súlyos automatikusan hívja a mentőket.
2016. jan. 8. 16:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a kedves válaszokat :)
2016. jan. 8. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!