Kinek mennyire jött be ez a dolog?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy kis kutatás.Többen mondták a környezetemben,hogy amikor kisfiúval voltak terhesek nem igazán kívánták a szexet.Viszont a lánynál igen.
Véleményeket szeretnék,kinél volt ez igaz?
2016. jan. 7. 16:33
11/13 anonim válasza:
Kisfiúval voltam terhes, jobban kívántam, mint előtte valaha! Főleg a 20-30 hét között, ennyit még nem szexeltem, mint akkor... :D
12/13 anonim válasza:
fiút várok, ugyanúgy naponta vagyunk együtt, mint terhességem előtt. ez nem inkább a kapcsolat minőségétől függő dolog, mint a magzati kromoszómáktól?:)
33hkm
13/13 A kérdező kommentje:
hát ezzel nem teljesen értek egyet.Nekünk jó volt előtte minden.Most már kívánom is a szexet,sőt többször álmodok úgy a férjemmel,meg tényleg azért lassan 5 hónapja nem volt egy orgazmusom se :D már nagyon jól esne..és ennek ellenére csumi sivatag vagyok :( a sikosító sem segít ha az ember ott lent "össze van szorulva" kb egy tampon se jutna be
2016. jan. 27. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!