Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sms-ben értesíteni a rokonokat...

Sms-ben értesíteni a rokonokat béna dolog?

Figyelt kérdés
Szülőknek szenteste szeretnénk bejelenteni, hogy babánk lesz, akkor lesz 11 hetes. MÁsnap jönnek a rokonok, mi viszont a férjem szüleihez utazunk, ünnepelni (és bejelenteni). Az unokatesóknak gondoltam küldök egy karácsonyi sms-t, az aláírással tudatni, hogy "X., Y., és a leendő legfrissebb családtag" vagy valami hasonló?
2015. nov. 17. 21:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%

Ahogy nektek jó. :)

Képeslapot is küldhettek, az egy fokkal szebb gesztus lenne.

Vagy elektronikus képeslapot.

Lehetne olyan, ami karácsonyi és baba is van rajta.

2015. nov. 17. 21:59
 2/12 anonim ***** válasza:
32%
Akkor biztos, ha megszületett.
2015. nov. 17. 22:03
 3/12 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam, hogy az ajándék mellé, ami ott hagyunk számukra a szüleimnél teszünk egy kártyát egy fotóval, amin UH- képet tartunk...
2015. nov. 17. 22:05
 4/12 A kérdező kommentje:
Bár még olyan messze van, nem tudom kibírom-e addig :D
2015. nov. 17. 22:05
 5/12 anonim ***** válasza:

Én biztos várnék még vele.. Persze legyetek egészségesek!!! de sosem lehet tudni.

A szüleimnek, testvéreimnek elmondanám, de a többi rokonnal még várnék pár hetet.

2015. nov. 17. 22:07
 6/12 anonim ***** válasza:
80%

huh...hát szerintem ez igy nevetséges...szuloknél szolni oké..dehogy a rokonságnak, unokatesoknak..sms-t irni errol..meg uh képet csatolni..és ugy aláirni, mintha már egy megszuletett baba lenne...ezt ne.

majd ha megszuletett, akkor kuldjetek sms-t, képet....stb. de addig.

majd a szuleidtol megtudják, vagy ha ugy adodik akkor bejelenteted, mikor telefonáltok.

2015. nov. 17. 22:09
 7/12 anonim ***** válasza:
2015. nov. 17. 22:11
 8/12 anonim ***** válasza:
48%

En sem jelentettem be csak a szülők tudtak rola "még szerencsére"

Mert sajnos 12hetet töltöttem reggel es vetelesnek is indultam.

Nem maradt meg a babám.

Ezert ne mond el max a szülőknek .

Kivanok minden jot egészséget neked es a babadnak,de a hírrel meg várj!

2015. nov. 17. 22:43
 9/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a linkeket, a cipőcskékben a gömbök nagyon tetszenek! Nagyon sajnálom a babát, aki angyalka lett. Igazatok van, elmondjuk a szülőknek s ha megtudják tőlük a rokonok hát legyen, de majd szólunk utána ha nem.
2015. nov. 18. 06:48
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak a nagyszülőknek szóljatok! Nem is értem minek kell az unokatesóknak...

Majd a nagyszülők elújságolják, mi csak nekik mondtuk meg,és mégis megtudta az egész rokonság!!!

Amúgy ha csak 11 hetes leszel karácsonykor,akkor nemrég tudtátok meg a terhességet,dokinál voltàl már?

2015. nov. 18. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!