Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akit elhagyott a pasija...

Akit elhagyott a pasija terhesen. Mi volt az indok? Mit mondott mikor lelépett?

Figyelt kérdés

2016. jan. 6. 21:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%

Nem terheseb hagyott el hanem a baba szuletese utan.

Indok: meggondolta magat, nem akar csaladot (39 eves)

2016. jan. 7. 11:49
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Anyukamat elhagyta a ferje, amikor 3 hetes terhes volt. Lelepett egy masik orszagba, 1x talalkozott a tesommal az "apa", aztan azota se lattuk, nem is jelentkezik egyaltalan.

Okot igazabol nem tudunk, de nem is erdekel, erre nincs kifogas vagy akarmilyen indok, mivel evekig probalgattak anyaval a gyereket, aztan amikor meg sikerult, akkor otthagyta anyat a sz.arban ugy, hogy anya reumas beteg volt, az agybol sem tudott sokaig kikelni segitseg nelkul, mivel a gyerektervezes miatt evekig abbahagyta a gyogyszerszedest, ezert minden fajdalomcsillapitoval leallt stb.

2016. jan. 9. 19:33
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
ilyenkor értékeld, hogy te egészséges vagy, ne válj letargikussá, mert még valami szervi bajod is lehet a végén, vigyázz magadra
2016. jan. 9. 22:58
 14/22 A kérdező kommentje:
Emesi74 nem ez volt a kérdés de mindegy...látom figyelsz...ha nem tudsz érdemleges választ irni akkor inkább ne irj semmit... köszönöm
2016. jan. 9. 23:38
 15/22 anonim ***** válasza:
15%

Az én esetemben én dobtam ki az "apát", mert nem voltam hajlandó eltartani őt is és így inkább lemondot a gyerekről. Most egy másik korombeli anyukával jár jegyben, 2 hónap után! Nevetséges! Azt hisze ezzel engem bánthat, hát tévedett. A nő meg egy hülye liba! :D

Röhögök rajtuk! :D

2016. jan. 10. 20:58
 16/22 anonim ***** válasza:
16%
nincs mit, érdemben csak olyan választ tudok, tudhatok, ami velem esett, meg, sokakat zavarhat, hogy okoskodnak, belátom, az nem jó, ha az embert elhagyják és család nélkül marad, én találkoztam olyan nővel, akit már elhagytak, de amikor terhes voltam mindneki mellettem állt, nme is tudom, hogyan tudtam volna különben végigcsinálni kétszer is a szülést, talán úgy, hogy sokan segítettek még így is
2016. jan. 12. 20:32
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Mikor kiderült,hogy terhes lettem, elhagyott, azt mondta,hogy még nem kész erre. Nem voltunk együtt,de végig támogatott és a gyereket is látogatta, ma már 6éves nagyfiú és nagyon jó a kapcsolatuk,már bánja a döntését.
2016. jan. 18. 13:14
 18/22 anonim ***** válasza:
33%

"Akit elhagyott a pasija terhesen. Mi volt az indok? Mit mondott mikor lelépett?"

hát, ha csak egy pasi volt,akkor ne csodálkozz!

2016. jan. 25. 15:16
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Persze, mert az embereket egy darab alairott papir koti ossze, meg ha felveszed a vezeteknevet :D

Ho vegen hozzak a nyugdijad, addig meg unatkozol, es ide irogatsz? Vagy mi?

2016. jan. 25. 16:35
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
En nem hinnem, hogy csak irogatsz, van sok jopofa iras olvashatsz is, sot sok foto, az is van, szolizos is, tehetseges fotosok csinatak
2016. jan. 25. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!