Akit elhagyott a pasija terhesen. Mi volt az indok? Mit mondott mikor lelépett?
Nem terheseb hagyott el hanem a baba szuletese utan.
Indok: meggondolta magat, nem akar csaladot (39 eves)
Anyukamat elhagyta a ferje, amikor 3 hetes terhes volt. Lelepett egy masik orszagba, 1x talalkozott a tesommal az "apa", aztan azota se lattuk, nem is jelentkezik egyaltalan.
Okot igazabol nem tudunk, de nem is erdekel, erre nincs kifogas vagy akarmilyen indok, mivel evekig probalgattak anyaval a gyereket, aztan amikor meg sikerult, akkor otthagyta anyat a sz.arban ugy, hogy anya reumas beteg volt, az agybol sem tudott sokaig kikelni segitseg nelkul, mivel a gyerektervezes miatt evekig abbahagyta a gyogyszerszedest, ezert minden fajdalomcsillapitoval leallt stb.
Az én esetemben én dobtam ki az "apát", mert nem voltam hajlandó eltartani őt is és így inkább lemondot a gyerekről. Most egy másik korombeli anyukával jár jegyben, 2 hónap után! Nevetséges! Azt hisze ezzel engem bánthat, hát tévedett. A nő meg egy hülye liba! :D
Röhögök rajtuk! :D
"Akit elhagyott a pasija terhesen. Mi volt az indok? Mit mondott mikor lelépett?"
hát, ha csak egy pasi volt,akkor ne csodálkozz!
Persze, mert az embereket egy darab alairott papir koti ossze, meg ha felveszed a vezeteknevet :D
Ho vegen hozzak a nyugdijad, addig meg unatkozol, es ide irogatsz? Vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!