32 hetesen mitől van ez?
Nekem a doki nem tudta megmondani előre, csak annyit látott, hogy 1. zárt a méhszáj 2. az uh szerint a magzat él. Ez a kettő elég volt a kicsit megnyugvásra.
3 nap múlva volt kontroll, ha erősödött volna, be kellett volna menni azonnal kórházba, de elmúlt. Nekem a gomba miatti folyásom marta fel a hüvelyfalat.
De egyébként olvastam sok külföldi fórumot, ott azt írják, hogy nekik folyás, szex, gomba miatt voltak ezek a tünetek. Nem volt utókezelés nekik sem, ahogy nekem sem.
De hozzáteszem, hogy én vérhígítót szúrok, így a vérzésemnek nagyobb volt a füstje, mint a lángja.
Nem szexeltetek kicsit erősebben esetleg tegnap a férjeddel? Vagy, nincs szorulásod, ami miatt erőlködtél volna (akkor is jöhet a hüvelyedből is ilyen)?
Két erős felfázásom volt terhesség alatt, nem okoztak vérzést, de persze bármi lehet nálad. A felfázást egy egyszerű vizeletteszttel már aznap délutánra meg tudod és tud írni neked szükség esetén gyógyszer a doki.
30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!