Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetesen mitől van ez?

32 hetesen mitől van ez?

Figyelt kérdés
32 hetes kismama vagyok tegnap este vettem észre a betéten hogy halvány rózsaszines, barnás folyásom van. Egyáltalán nincs szaga és az állaga is a szokásos folyásomhoz hasonlít. Ma megyek is az orvosomhoz (nem vagyok felelőtlen a gyerekem élete az első!) A kérdés hogy mitől lehet ez? Fertőzés vagy felfázás esetleg tudom hogy majd az orvos megmondja én csak kíváncsi vagyok volt-e valaki más is így és hogy komoly dolog lehet vagy megnyugodhatok kicsit.

2016. jan. 6. 09:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem a doki nem tudta megmondani előre, csak annyit látott, hogy 1. zárt a méhszáj 2. az uh szerint a magzat él. Ez a kettő elég volt a kicsit megnyugvásra.

3 nap múlva volt kontroll, ha erősödött volna, be kellett volna menni azonnal kórházba, de elmúlt. Nekem a gomba miatti folyásom marta fel a hüvelyfalat.

De egyébként olvastam sok külföldi fórumot, ott azt írják, hogy nekik folyás, szex, gomba miatt voltak ezek a tünetek. Nem volt utókezelés nekik sem, ahogy nekem sem.

De hozzáteszem, hogy én vérhígítót szúrok, így a vérzésemnek nagyobb volt a füstje, mint a lángja.

Nem szexeltetek kicsit erősebben esetleg tegnap a férjeddel? Vagy, nincs szorulásod, ami miatt erőlködtél volna (akkor is jöhet a hüvelyedből is ilyen)?

Két erős felfázásom volt terhesség alatt, nem okoztak vérzést, de persze bármi lehet nálad. A felfázást egy egyszerű vizeletteszttel már aznap délutánra meg tudod és tud írni neked szükség esetén gyógyszer a doki.

30hkm

2016. jan. 6. 09:17
 2/3 anonim ***** válasza:
bocs, kihagytam, hogy 22 hetesen volt velem ez. 2 héttel az amniocentézis jó eredménye után. Nagy öröm volt egy újabb gond...:S
2016. jan. 6. 09:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, szexelni nem szexeltünk mostanság a férjemmel, én úgy érzem nincs baj, csak hát az ijedelem a nagy ilyenkor.
2016. jan. 6. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!