Terhesség alatt "kukit" szabad enni? Arra a puffasztottra gondolok, ami már gyerekkoromba is volt.
Figyelt kérdés
Lehet ezt enni?Biztos tudjátok miről beszélek:)remélem.Az előbb bevágtam egy zacskóval,olyan jól esett:) (19h)2010. márc. 25. 19:59
1/11 anonim válasza:
Miért ne lehetne.egészségedre!
3/11 A kérdező kommentje:
csak azért gondoltam mivel ez is puffasztott,meg 1 nagy zacsival megettem,és azt mondták terhesség alatt kerülni kell ezeket,mondjuk ez nem olyan mint a bab meg ezek.:)gondoltam megkérdezem.Köszönöm!
2010. márc. 25. 20:15
4/11 anonim válasza:
Az extrudált, nem úgy puffasztott. :) A madarastescoban lehet kapni kimérve,olcsóbb és finom! :)
5/11 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem, egészségedre!
22 hetes km.
6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. márc. 26. 10:09
7/11 anonim válasza:
mért ne lehetne.?én pl nagyon szeretm a babkonzervet,meg a konzerves csemege kukoricát,és azokból mindíg bevágok egy egész dobozzal.szted az h puffaszt??mégsincs tőle semmi bajunk.
32 hetes km
8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm,Csak azért kérdeztem,mivel legutóbb mikor ilyen puffasztott dolgot ettem,mondjuk az lencsefőzelék volt,2napig majdmeg haltam úgy csikarodot és görcsölt a hasam.Tegnap meg mikor ebből bevágtam egy zacskóval,eszembe se jutott,csak utána gondolkoztam nehogy úgyjárjak mint multkor,mert az nagyon durva volt:SDe szerencsére nem lett semmi:)Amúgy sajnos jobban kívánom ezeket hogy bab,lencse,töltöttkáposzta...stb,de a multkori után nem merek ilyeneket enni.:S
2010. márc. 26. 10:24
9/11 anonim válasza:
Ahogy egy előző is írta, ez extrudált és főleg kukoricából van, ami nem puffaszt.
nyugodtan eheted, csak arra vigyázz, hogy ne ess túlzásba vele, mert mint tudjuk a disznókat is kukoricával hizlalják. :)
ez csak a vicc része volt, a lényeg, hogy a kukorica azért tényleg hizlal, reméljük nem vagy nagyon hízásra hajlamos!
:)
10/11 A kérdező kommentje:
:D ez jó.Eddig még nem híztam csak 1kg-ot,remélem nagyon nem is fogok azért elhízni:)
2010. márc. 26. 11:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!