Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek milyen tünete volt,...

Kinek milyen tünete volt, mielőtt kiderült babát vár?

Figyelt kérdés
Második hónapja próbálkozunk. Előző hónapban, mikor megjött olyan méhösszehúzódásom volt, hogy ment a hasam. Felhívtam a nődokim, azt mondta ez normális, ne aggódjak.Ebben a hónapban pont peteérés napján voltunk együtt a párommal ez 23.-a volt. Elseje óta pedig szurkál a hasam. Mint mikor megvan a havim. Délután mindig erősebb. És hasmenéssel küszködök. Nem állandó a fejfájásom, de elég gyakori. Tudom mindenkinek más és más tünetei voltak/vannak. Két napon belül meg kell jönnie, ilyenkor érdemes tesztelni?
2016. jan. 5. 19:58
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Múlthónapban * elírtam.
2016. jan. 8. 17:49
 22/32 A kérdező kommentje:
Negatív lett a tesztem. :( Pedig annyira reménykedtem. Gondolom így csak kèsik :(
2016. jan. 8. 18:31
 23/32 A kérdező kommentje:
Hogy tudok képet feltölteni? Most kimentem a fürdőbe ès a teszten megjelent még egy halvány csík. De ez már a tesztelés után 10perccel láttam.
2016. jan. 8. 18:48
 24/32 anonim ***** válasza:

kepfeltoltes.hu

És a 3. linket másold majd ide azokból, amit kiad.

2016. jan. 8. 20:05
 25/32 A kérdező kommentje:

[url= [link]

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]

2016. jan. 10. 11:55
 26/32 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Szerintem ez pozitív, és nem is olyan halvány, ráadásul rózsaszín is, egy száradási csík nem így néz ki. Azóta teszteltél? Nem rögtön kell megjelennie a 2. csíknak, hanem 5 percen belül:)

2016. jan. 10. 13:18
 27/32 anonim ***** válasza:
Ja most látom, hogy írtad, hogy 5 percet vártál. 10 perc utáni csíknál még szradási nem szokott jellemző lenni. Ez pozitív. Halk gratula!
2016. jan. 10. 13:20
 28/32 anonim ***** válasza:
utolso, mutasd már meg a jo linket a kérdezo tesztjérol, légyszi
2016. jan. 10. 14:05
 29/32 anonim ***** válasza:
Belinkeltem már a 26-os válaszban :)
2016. jan. 10. 17:18
 30/32 anonim ***** válasza:

Ja bocs, most látom, hogy rosszat linkeltem. Csak ki kell venni belőle az első .jpg utáni részt:

[link]

2016. jan. 10. 17:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!