Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van valami tanácsotok? 19...

Van valami tanácsotok? 19 vagyok és terhes.

Figyelt kérdés

A párommal 3 éve vagyunk együtt. Anyukám tudja, ő támogat minket. Megtartjuk a babát. A párom 20 éves és diákmunkája van, de ott nem keres túl sokat. Emellett szakmát tanul. Én is szakmát tanulok éppen (2 éves, most van az első félév vége).

A suliba nem tudok bejárni, mert annyit hányok. Nem tudom mi lesz így...

Valami tanács vagy biztatás kéne...

2016. jan. 5. 18:20
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Oké, hogy valaki bejelent egy magas fizetésre de a járulékokat stb amit a cégnek kell utánad fizetnie azt ki fogja kifizetni? Mert gondolom nem a cég. Akkor még inkább mínuszban vagytok.
2016. jan. 7. 19:04
 32/36 anonim ***** válasza:
52%
levelező,ismétlés,magán tanulo. szeptemberben szüleid vigyáznak a babára te tanulsz
2016. jan. 7. 20:30
 33/36 anonim ***** válasza:

#25 "Szerintem menni fog, bár biztos nehéz lesz. Ne add fel, keress megoldásokat.

A férjem első gyereke is hasonló korban és körülmények között született. Sokat güriztek, volt néhány "soha ne térjen vissza" évük, de feldolgozták magukat és kifejezetten jó pozícióba kerültek, jó bérrel." - és rá is ment a kapcsolatuk, ha jól értem a megfogalmazásodból...

Ilyen szituban ez szinte kivédhetetlen, célszerű előre kalkulálni vele...

2016. jan. 7. 21:17
 34/36 anonim ***** válasza:
47%

Menni fog! Biztos vagyok benne. A babád később hálás lesz nagyon.

Én is albérletbe szültem két gyereket, és megy minden szépen :)

2017. jan. 13. 22:46
 35/36 anonim ***** válasza:
34%

Ha mi itt Ukrajnaban meg tudjuk oldani kb havi 300$bol amibol 100$ csak a futes (nem beszelve a villanyrol es vizrol) akkor ti is meglesztek, csak okosan kell csinalni (ja es nem sokkal olcsobb itt az elet mint magyarorszagon) :)

Raadasul tapszert vasarolunk a babanak, mert a felesegemnek nincs eleg teje. Szoval ki lehet jonni akarmilyen szituaciobol.

A suliban pedig segitenek, az en felesegem is tanul, megertoek a tanarok es sokban segitenek.

2017. jan. 13. 23:35
 36/36 anonim ***** válasza:
Hahaha... magzatvédőéknek nem tűnt fel, hogy egy éves a kérdés:)))
2017. jan. 14. 00:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!