Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy gáz ha az elejétől fogva...

Nagy gáz ha az elejétől fogva nem szedem a MagneB6-ot?

Figyelt kérdés

Előre is kösz egy 26hetes mami!

Vmiért nem bírja a gyomrom és hasenésem van tőle. Szerencsére nem keményedek semmi problémám nincs. Így csak Elevitet és Neo Ferro Folgammát szedek.

2008. szept. 16. 13:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Ha nincs rá ok, akkor szerintem feleslege is szedni. Amíg nem keményedsz, addig nem kell szedni, lehet, hogy végig nem lesz rá szükség. Minden jót!
2008. szept. 16. 13:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz? Ha nincs rá szükséged, nem keményedsz, akkor fölösleges szedni. Ha később esetleg mégis szükség lenne magnézium pótlásra javaslom a magnézium citrátot (magnesii citrici).
2008. szept. 16. 14:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Én is pont így gondolom!Ha nincs rá szükség minek!?Csak mindenkinek mintha olyan természetes lenne,h szedni kell!Köszönöm szépen a válaszokat!
2008. szept. 16. 14:28
 4/7 anonim ***** válasza:

én hánytam tőle..

béres féle magne b6 valamivel jobb, de az se, 2 naponta szedek be egy szemet

de szerintem nem gaz, meg gyumolcsbol, zoldsegbol is be tudod venni

2008. szept. 16. 15:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Igaz, Én még csak 20 hetes vagyok, de még egy darab MagneB6-ot sem szedtem be, pont azért nem Én sem, mert nincs szükségem rá, legalábbis Én nem érzem szükségét. Bár, csak az első babám, és nem tapasztaltam meg még soha, hogy milyen az a keményedés, de nyílván észrevenném, mert állítólag nem kellemes.
2008. szept. 16. 19:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat a másik két válaszolónak is.Remélem nem is lesz szükségünk a MagneB6ra!:)
2008. szept. 16. 20:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne baj? Nekem pl. a 19. héten szólt a doki, ha keményedésem lenne, akkor szedjem. De még sose volt keményedésem, így sose vettem még be.
2008. szept. 16. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!