7hetesen elesetem a biciklivel? Lehet baja a babámnak?
Figyelt kérdés
Nem ütöttem meg a hasam,nem is vereztem. Csak eltűntek a tüneteim. A doki szerint minden rendben van. De hát még se ultrahangozott. Másik dokit hiába hívtam nem néz még.2016. jan. 5. 12:07
1/3 anonim válasza:
Ha nem vérzel, nem görcsölsz utána, akkor nem valószínű. A tünetek eltűnéséhez nem kell elesni, naponta hárman kérdezik ezt itt meg, hogy baj-e, ha eltűnnek, elmondom neked is, a tünetek semmit nem mondanak a baba állapotáról, teljesen mellékesek.
2/3 anonim válasza:
Még ha meg is ütötted a hasadat,a méhed még bőven a szeméremcsont mögött van. Tehát azt eltörve kellett volna átszúrnia a kormánynak az alhasadat.
Tisztában vagy vele, hogy egyáltalán mi hol van benned? Egy jó babszemnyi embriót ugyan miképp befolyásolna egy ütés, ami a végtagjaidat érintette? Gondolkozz kérlek, gondolkozz!!
3/3 anonim válasza:
Abszolút nem! Mert nagyon parány és nagyon mélyen van! Gondolom jól megijedtél és nem fogsz bicajozni amig terhes vagy! Én is nagyon csúnyán elestem pont 7 hetesen. A kislányom rollerját mögém tolta és elzúgtam benne de úgy hogy még repültem is egyet és a teljes testsúlyommal az oldalamra estem. Meg is zúzodtam kék-zöld volt hetekig! Nyugi nem lesz semmi baja a babádna de ne biciklizz ezek utám mostmár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!