Árthat a füst a babámnak?
Figyelt kérdés
Rendezvényen voltam ahol zárt helyiségben kályhában fűtöttek , kemencében sütöttek és nagy volt a füst. Fél napot ültem ott. Néha kimentem. Lehet baja a babámnak?2015. dec. 17. 21:49
1/5 anonim válasza:
Ennyitől egész biztos nem. Nyugi! :)
2/5 NikiDávid válasza:
Ez a kérdés engem is érdekel, mert egyszeruen parom az ablakban cigizik igaz kihajol meg bevan csukva az ablak kiszellöztet, de akkor is néha érzem. Cigi füst igy is karos nagxon?
3/5 anonim válasza:
Azért a tüdőd, a véred, a lepény, sokmindent megszűr ám. Hány nem idén barnult kimama bagózza végig a terhességet, aztán egészséges babát szül. Stramabbak a babák, érzékenyebbek a szűrők, mint gondoljuk, csak persze az ember hipe óvatos. Nem lesz baj.
4/5 anonim válasza:
Más cigizik vagy a környezete cigizik, szeritnem az több füstöt kap. Nem lehet mindent kivédeni, pláne a szmogot és egyéb káros tényezőket. Nyugi, az aggódás, idegeskedés többet árt.
5/5 anonim válasza:
2-es! Igen, káros a passzív dohányzás. Kérd meg a párod, ha már magától nem elég értelmes ehhez, hogy dohányozzon rendesen odakint.
Ha családi ház, ha emeletes, nehogy már nehezére essen kimenni. Én terhes sem voltam, de lejárt lépcsőn a harmadikról is, mivel erkély nem volt, nem büdösítette be a szobát. Magától, még könyörögni sem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!