Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miss ab után kaptatok gyógysze...

Miss ab után kaptatok gyógyszert a következő babánál?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan letelik a 3 hónap a miss ab után. (A 12 héten nem találtak szívhangot ezért volt szükséges)szeretnénk újra próbálkozni. A következő babánál kaptatok gyógyszert? vagy csak ha valami nem lesz rendben? Könnyen teherbe estetek a következő alkalommal?

2008. szept. 16. 11:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Kérj hormonvizsgálatot a dokitól,de külön kérdezz rá a progeszteronra.Nekem is csak akkor csinálták meg, amikor én mondtam,hogy utánaolvastam és szerintem ez a baj(ok én nem vagyok doki,de érdekelt)és tényleg kicsit alacsonyabb volt és 2 missed ab után már a 3 terhességet Utrogestannal támogatták,így az nem halt el.
2008. szept. 16. 11:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Én nagyon könnyen teherbe estem utána,annyira hogy a következő hónapban már az voltam.A magándokim megnyugtatott,azóta szerencsére minden rendben /kopp,kopp,kopp/ Én semmilyen gyógyszert nem kaptam,de azt hiszem van valami amit vetélés után szoktak adni,kérdezz rá a dokidtól vagy a védőnőtől hátha tudnak segíteni.

Sok sikert!

13 hetes kismama

2008. szept. 16. 12:53
 3/3 anonim ***** válasza:

az ilyen abortuszok után nem szoktak adni gyógyszert, ha minden rendben zajlott a tisztitáson. nekem februárban volt egy missed ab. és julius 2-án fogantam is.

nekem rögtön adott a doki utrogesztánt az a progeszteron termelésben segit.

én már májusban szedtem az elevitet és amint megtudtam, hogy babás vagyok c-vitamint 500mg-osat (reggel-este)

béres magneb6-ot (napi 1-et) vas tablettát (napi 1-et)

mai napig igy szedem és szerencsére minden rendben van remélem igy is marad. (nekem vérezgetéssel és barnázással kezdődött igy a 12. hétig pihiznem kellett.)Sok sikert kivánok!

egy tanácsot adnék: Ne akarjátok görcsösen, mert ugy nem fog összejönni.

én is ugy akartam minden reggel hőmérőztem, hogy tudjam mikor van peteérésem, igy nem is estem teherbe.

amikor meguntam és csak érzésre amikor jól esett ugy csináltuk két héttel később megfogant.

Minden jót kivánok: 14 hetes kismama.

2008. szept. 16. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!