36 hetesen mennyi súlyt mondtak a babátokra?
Figyelt kérdés
Nekem 3000grammot.2010. márc. 25. 13:02
1/10 anonim válasza:
Szia!
Nekem 3100 grammot mondtak a 36. héten.
Doki szerint nagy baba,de valószínű ez genetika.
Most vagyunk a 38.héten.
2/10 anonim válasza:
Szia!
Én a 37 hetet épp betöltöttem, mikor mérték a kisfiamat, 3310 gr-nak saccolták! Én örülök neki, hogy szép nagy baba lesz:)
3/10 anonim válasza:
Igaz, hogy én még nem járok ott, de nekünk 34 hetesen 3000gr-ot mondtak! :o
4/10 anonim válasza:
Nekünk 36 hetesen 3100grammot mondtak,és 1 hét múlva egy 2900 grammos kislányt szültem.
Nem tévedtek sokat,de nekem egy ekkora súlyú babát is bőven elég volt kinyomnom...
előttem TALÁN 2-vel szólónak:
Nem mindig jó,ha nagy a baba.
5/10 anonim válasza:
Szia!Nekem 36 hetesen 3100grammot mondtak majd 39 hetesen 3900grammot és végül 3550nel született most 3 hetes és most 4kg.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat és írjatok még többen mert kíváncsi vagyok hogy mennyire hihet az ember a gépnek.Eddig akik írtak és akiket hallottam mind azt bizonyítják hogy kevés az esélye hogy a gép jó súlyt saccol vagy számol.Van akinek többet van akinek kevesebbet az eredeti súlynál.Nagyon kíváncsi vagyok hogy nekem kevesebb vagy több lesz...Úgy érzem hogy a végére kb 3500gramm körül meg lesz.
2010. márc. 25. 19:11
7/10 anonim válasza:
Nekem a szülés napján 2800g körülinek mondták, 3160g-al született.
8/10 anonim válasza:
Nekem 2900 grammra saccolták a 36. héten. 40+3-ra született 4080 grammal és 51 centivel.
9/10 anonim válasza:
36+6 volt 2600 gr.Tudom, hogy kicsi :), de mivel én sem vagyok nagy sz orvos szerint teljesen jó így, kíváncsi vagyok mennyire lesz kicsi, mire megszületik, mert a mérések nem mindig pontosak. A minimum súlya megvan, a többit pedig ráér idekinn felszedni. 37h km
10/10 A kérdező kommentje:
Ez a gép olyan csalóka mint a has mérete, mert az sem igaz hogy amekkora a has akkora lesz a baba.Nekem az első fiamnál kicsi volt a hasam és 3200g-mal szültem ami átlag súly és nem kicsi, most nagy a hasam (109cm)és ezért is vagyok kíváncsi ennyire a súlyára.Volt olyan ismerösöm akinek kicsi volt a hasa és 3,5kg lett a baba és a második terhességénél nagy hasa volt és 2900g-mal szült.De hát azért van ez az oldal kitalálva hogy a kismamák eszmecserét és tapasztalatot cseréljenek, ezért is várom a további válaszokat!Jó babavárást és kitartás kismamák!!! :o)))
2010. márc. 26. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!