Szerintetek erős ez a teszt?
5 hetes terhes vagyok! :))
Lehet,hogy megőrültem, de majdnem minden nap csinálok egy tesztet...vagy kettőt :D ! Olyan lassan telik az idő,mennék már orvoshoz, de még 6 nap. szeretném már nagyon tudni,hogy minden rendben van-e. nagyon bízom benne, nagyon nagyon várjuk már a bébit! remélem sikerult feltolteni a képet. :))
3-as vagyok!
Tudom en is mit erzel!
2 lanyom van, 2 vetelesen vagyok tul.
Most 8 hetes vagyok, de a 6. heten csak petezsakot lattak. En is csinaltam kesobb tesztet, sot tegnap is. Be vagyok rezelve. 4-en megyek dokihoz vissza.
Nyugi! Az elso tenyleg csak poennak szanta, en pedig csak szimplan kerdeztem.
Elso vagyok, es koszonom a kedves szavakat, nyilvan nem vagy humorodnal kedves kerdezo.
Miert kell mindjart parasztozni, kitettel egy kerdest, aminek nem sok ertelme volt, mindenki latja, h szep pozitiv teszt. Nincs ezen mit varialni, es egesz jo kis kerdes lett volna, ha nem bunkozol.
Mindegy, ugy tunik terhessel nem szabad viccelni. 😃
Ezért most fogok kapni a kérdezőtől, de csak nekem tűnt fel, hogy mind a két olyan válasz aki kiakadt a cseppet sem kiakasztó többi válaszolón újonnan regisztrált válaszadótól származik..? Szerintem a kérdező az :D..
Amúgy nyugodj meg a teszted NAGYON erős, de most hagyd abba a parázást, mert nem tesz jót, különben is még 35 hét hátravan, addig egy vagyon menne el a sok tesztre..
Nem 16eves vagyok,hogy egy ilyen semmiség miatt KÉTSZER is ,ahogy Te gondolod, regisztrálok! ;)
Ezt leszámítva mégsem vagy paraszt. Bocsánat,ne haragudjon senki,ilyen a természetem. Főleg most,mert mar nagyon tudni szeretnem,hogy mi a helyzet . :)
Kedves kérdező! Gratulálok elsősorban, gyönyörű II csíkos a teszted!Jó egészséget neked is és a picikének is! :)
Sajnos sok ember rosszindulatú itt! Én 32 hetes kismama vagyok, kitettem egy kérdést a 28. hétben miszerint egy pocakfotó volt hogy más szerint is nagy-e a pocakom mert igen nagyobb volt akkor az átlagnál. A válaszokat nem minősíteném... Olyasmit kaptam hogy: "Húzzak innen, nem kell dicsekedni hogy terhes vagyok, örüljek magamba. :/
Jaj istenem :(
Sajnalom! De ne vedd fel! :) ok meg had irigykedjenek,ha ennyi eszük van! Kisfiú vagy kislány lesz? :)
Mondjuk velem tényleg megtörtént ez... (mármint a bunkó válaszok a pozitív tesztre) mégsem parasztoztam le senkit.. még azt sem, aki szerint ezért tettem fel a tesztet, hogy a válaszolók nyalják a seggemet és gratuláljanak.. (a válaszát törölték, de a többi válaszból kiderül).. A kérdezővel pedig senki nem volt igazából bunkó. Az 1-es sem, akit leparasztozott.. Én pont ezért akadtam ki a kérdezőre.
Mindemellett boldog babavárást, és minden jót Neked!
23-as
A kérdésem amit annak idején feltettem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Emlekszem a kerdesre😊
En ugyan nem irtam valaszt, de ott valoban elegge parasztok voltak, pont ezert emlekszem.
Azota mi van veletek? Meselj! 😊
1-es paraszt vagyok.
A 28-ast nem sajnálod?.. Én is emlékszem a kérdésére, na vele aztán tényleg bunkó volt az a két válaszoló.. Vagy ahhoz egyet kell veled érteni, hogy kedves legyél?
Sajnálom ha megbántottunk, tényleg, de szerintem veled senki nem volt bunkó meg paraszt.
Üdv,
A 2-es válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!