Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek erős ez a teszt?

Szerintetek erős ez a teszt?

Figyelt kérdés

5 hetes terhes vagyok! :))

Lehet,hogy megőrültem, de majdnem minden nap csinálok egy tesztet...vagy kettőt :D ! Olyan lassan telik az idő,mennék már orvoshoz, de még 6 nap. szeretném már nagyon tudni,hogy minden rendben van-e. nagyon bízom benne, nagyon nagyon várjuk már a bébit! remélem sikerult feltolteni a képet. :))

[link]

2016. jan. 2. 14:18
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
ezt bizony! :) köszönöm.
2016. jan. 2. 14:50
 12/32 anonim ***** válasza:

Ez tök egyértelmű pozitív teszt!

Mégis mit akarsz ennél többet?

Akkor van gond, ha görcsölsz, vérzel, mert akkor az gondot jelenthet és akkor azonnal kell rohanni az orvoshoz, hátha még menthető a dolog, de egyébként meg, ha minden rendben van, akkor meg maradj a fenekeden!

És csak hogy szóljak, ha netán mégis elmenne a baba, a HCG nem ürül ki egyből, tehát hiába tesztelgetsz, ha elmegy a baba, utána még egy ideig pozitív a terhességi teszt. Úgyhogy fejezd be, a tények nem változnak attól, mert naponta tesztelgetsz!

2016. jan. 2. 14:50
 13/32 anonim ***** válasza:
75%
Találó és frappáns az 1-es válasza, illik a kérdés komolyságához.
2016. jan. 2. 16:22
 14/32 Elány ***** válasza:
40%

Én esküszöm nem értem sokszor az itt válaszolokat! Vagy lehet csak én gondolom rosszul hogy ebben a témakörben kismamàk / anyukák vagyunk? Már nem emlékszünk vissza mi mennyire vágytunk arra a pozitiv tesztre?? Vagy milyen nehéz volt kibirni azt az 1-2 hetet hogy az orvos is azt mondja igen ez baba?? Sőt utána a következő uhig és a 12 hetesig h minden rendben van vele? Lehet nem vagyunk egyformák és máshogy tombolnak a hormonok de miért kell bántani egy amugy is érzékeny szakaszába lépő már kismamát??? Ha bugyutának tartom a kérdést egyszerűen tobább megyek. De ezek a sértegetések??? Mindannyian tudjuk mire irányul ez a kérdés még ha nem is a legmegfelelőbben tette fel a kérdést! Visszaigazolásra, gratuláciora van szükség ilyenkor szerintem az biztos jobban esne a Kérdezőnek.

Szoval gratulálok Kedves Kérdező! Tuti Kismama vagy vigyázz Magatokra!

2016. jan. 2. 16:58
 15/32 A kérdező kommentje:
Ez most igazan jol esett! Nagyon szepen Koszonom! ❤
2016. jan. 2. 17:02
 16/32 anonim ***** válasza:
77%
Gratulációért menjen a családjához és barátnőihez, ha pedig kiír egy ilyen kis bugyuta kérdést, akkor számítson megosztó válaszokra, bár szerintem egyik sem volt sértő.
2016. jan. 2. 18:59
 17/32 anonim ***** válasza:

3-as vagxok!

Nomalisan kerdeztem miert akarsz! Ennel erosebb mar nen lehet egy teszt.

2016. jan. 2. 19:20
 18/32 anonim ***** válasza:
18%
Aztaaaaa.....hát ezek a válaszok. ...de ha el birja a kenyeret ha nem ez egy tökéletes erős 2 csíkos pozitív teszt....sok boldogságot. És nyugodj meg...csak pozitív gondolat és hozzá állás! !!! Bár csak nekem lenne fele ilyen erősségű. ...😢2 éve várjuk a csodát. ...1 babát elvesztettunk.....azóta sem jön össze. ..gratulálok neked. Kitartás! Szép hétvégét és vigyázz magatokra kismama😊
2016. jan. 2. 19:52
 19/32 A kérdező kommentje:

Koszonom aranyos vagy! En is elveszítettem egy babát 4 hónapja. 9hetes volt. De nem adtuk fel,nagyon szerettük volna.ne aggódj,Neked,Nektek is ossze fog jonni, es nagyon boldogok lesztek.

👪

2016. jan. 2. 20:55
 20/32 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, én megértelek, emlékszem én is halálra izgultam magam az első vizsgálat előtt, és utána még rosszabb volt, mert 7 hetesen voltam, és csak a 12. heti UH-ra rendelt vissza a doki, közte semmi. Tényleg idegőrlő..Mondjuk én nem csináltam teszteket. De megértem, hogy izgulsz :).

VISZONT szerintem kicsit túlreagálod, amíg nem parasztoztad le az egyest, addig egy igazán csípős válasz sem érkezett, az egyes viccelni akart, a kettesnek igaza van, a hármas pedig csak kérdezett. Szóval nyugi :). Örülj a babának, és ne idegeskedj.

Boldog babavárást, remélem minden rendben lesz!

2016. jan. 2. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!