Szerintetek erős ez a teszt?
5 hetes terhes vagyok! :))
Lehet,hogy megőrültem, de majdnem minden nap csinálok egy tesztet...vagy kettőt :D ! Olyan lassan telik az idő,mennék már orvoshoz, de még 6 nap. szeretném már nagyon tudni,hogy minden rendben van-e. nagyon bízom benne, nagyon nagyon várjuk már a bébit! remélem sikerult feltolteni a képet. :))
Ez tök egyértelmű pozitív teszt!
Mégis mit akarsz ennél többet?
Akkor van gond, ha görcsölsz, vérzel, mert akkor az gondot jelenthet és akkor azonnal kell rohanni az orvoshoz, hátha még menthető a dolog, de egyébként meg, ha minden rendben van, akkor meg maradj a fenekeden!
És csak hogy szóljak, ha netán mégis elmenne a baba, a HCG nem ürül ki egyből, tehát hiába tesztelgetsz, ha elmegy a baba, utána még egy ideig pozitív a terhességi teszt. Úgyhogy fejezd be, a tények nem változnak attól, mert naponta tesztelgetsz!
Én esküszöm nem értem sokszor az itt válaszolokat! Vagy lehet csak én gondolom rosszul hogy ebben a témakörben kismamàk / anyukák vagyunk? Már nem emlékszünk vissza mi mennyire vágytunk arra a pozitiv tesztre?? Vagy milyen nehéz volt kibirni azt az 1-2 hetet hogy az orvos is azt mondja igen ez baba?? Sőt utána a következő uhig és a 12 hetesig h minden rendben van vele? Lehet nem vagyunk egyformák és máshogy tombolnak a hormonok de miért kell bántani egy amugy is érzékeny szakaszába lépő már kismamát??? Ha bugyutának tartom a kérdést egyszerűen tobább megyek. De ezek a sértegetések??? Mindannyian tudjuk mire irányul ez a kérdés még ha nem is a legmegfelelőbben tette fel a kérdést! Visszaigazolásra, gratuláciora van szükség ilyenkor szerintem az biztos jobban esne a Kérdezőnek.
Szoval gratulálok Kedves Kérdező! Tuti Kismama vagy vigyázz Magatokra!
3-as vagxok!
Nomalisan kerdeztem miert akarsz! Ennel erosebb mar nen lehet egy teszt.
Koszonom aranyos vagy! En is elveszítettem egy babát 4 hónapja. 9hetes volt. De nem adtuk fel,nagyon szerettük volna.ne aggódj,Neked,Nektek is ossze fog jonni, es nagyon boldogok lesztek.
👪
Kérdező, én megértelek, emlékszem én is halálra izgultam magam az első vizsgálat előtt, és utána még rosszabb volt, mert 7 hetesen voltam, és csak a 12. heti UH-ra rendelt vissza a doki, közte semmi. Tényleg idegőrlő..Mondjuk én nem csináltam teszteket. De megértem, hogy izgulsz :).
VISZONT szerintem kicsit túlreagálod, amíg nem parasztoztad le az egyest, addig egy igazán csípős válasz sem érkezett, az egyes viccelni akart, a kettesnek igaza van, a hármas pedig csak kérdezett. Szóval nyugi :). Örülj a babának, és ne idegeskedj.
Boldog babavárást, remélem minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!