Kutya a lakásban! Kutyusoktól lehet -e vmi baja a pocaklakómnak? Pl. Toxoplazmózist elkaphatja?
Nem lesz semmi bajod/bajotok. Amire figyelj, hogy legyen most is és 2-3 havonta féregtelenítve minden állat, nálunk ez okozott problémát. 22 hetes voltam, amikor ide került egy új pici kutya, akiben féreg volt, megfertőzte a kutyumat, remélem engem nem, de ha hiszed ha nem, mostanra sikerült kihajtani belőlük teljesen a férget, 2 hetente kellett ismételni a műveletet. Szombaton volt az első hajtás utáni féregmentes kaka. 32 hetes vagyok már közben. :)
A toxoplazma veszélyes nagyon, de egy állat ha megfertőződik mindösszesen 3 hétig képes arra, hogy tovább fertőzzön. Nekem egyedül az új kutya miatt volt indokolt a toxo vizsgálat, aminek mind két eredménye negatív lett szerencsére.
Azt tudod ugye, hogy sokkal nagyobb veszélyforrás a mosatlan zöldség-gyümölcs, nyers hús és a tojás?
Jobb félni mint megijedni!
Nekünk sohasem voltak macskáink, csak két kutya, akiket imádtam. Én kutyáktól kaptam el, de már terhesség előtt átestem rajt.
Nagy valószínűséggel te is, ne aggódj, de ha nincs védettséged vigyázz velük, simogatni szabad őket, csak moss utána alaposan kezet.
Utolsó vagyok megint.
Majdnem egy idősek vagyunk én ma vagyok pont 7 hetes, 2. gyermekem lesz.
Akkor novemberben szülünk?
Vigyázz magadra, üdv. Anita
Ne izgulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!