Ha nekem Debrecenbe van az orvosom, de nem ott lakom akkor ki lesz a védőnőm?
Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 09:54
1/4 anonim válasza:
A védőnő a lakcímedhez, ahol tartózkodsz a legközelebb eső lesz. Nekem is így van. nem oda vagyunk bejelentve, ahol lakunk, de a védőnő itt van a közelben
2/4 anonim válasza:
Ez nem orvosfüggő. Ahol a babával életvitelszerűen fogsz tartózkodni (be sem kell legyél jelentve oda), ott lesz a vdőnőd is.
3/4 A kérdező kommentje:
Értem!És köszönöm.
2010. márc. 25. 10:02
4/4 Vilcsianyuja válasza:
Én Szombathelyen lakom, de egy közvetlenül mellette lévő faluba járok (jártam) ki dolgozni anyukámhoz, az állandó lakcímem is az, itt Szhelyen csak ideiglenes. Mivel egyszerűbb volt melóból elugrani a helyi védőnőhöz, oda jártam terhességem alatt (az állandó lakcímem miatt nem is volt gond, hogy nem mehetnék oda), viszont az utolsó hónapban átjöttem a szhelyi körzet szerinti védőnőhöz, mert csak ő jöhet a babát látogatni. Tehát ahhoz a védőnőhöz praktikus (kell) járni, ahol ténylegesen laksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!