A laborvizsgálatokra a beutalót nektek ki adta? Az orvos, esetleg a védőnő?
nem tudom mire gondolsz. nekem a vércukormérésre a védőnő adta a papírt és beszélte le az időpontot. a 12.hetu UH-ra és vérvételre is ő adta a papírokat, valamint éppen két napja hívott a 16 hetes vizsgálat miatt, mikor megyek hozzá, mert arra is ő adja a papírokat. Szóval nekem a VÉDŐNŐ adta.
egyébként magán dokihoz járok és mire mentem hozzá ismét addigra már túlvoltam a 12hetes vizsgálaton. most is ez lesz, csak annyi különbséggel hogy úgy kell mennem hogy a 16hetesen csináljanak egy cukortesztet és annak az eredményét vigyem magammal a dokihoz, később meg a többit ha készen lesz!
28 hetes vagyok, magánorvoshoz járok a 6. héttől. A legelső UH beutalót adta csak a magánorvos, mert ugye akkor még nem volt védőnőm. De azóta minden beutalót a védőnő ad, és amikor megyek legközelebb az orvosomhoz, Ő írja rá a kórházi naplósorszámot, ráteszi a pecsétjét és aláírja.
Szerintem ez így jó, mert a védőnőnek jobban van ideje az ilyesmire.
A már kész vizsgálatok leleteit papír formában a védőnő kapja meg, Ő adja oda nekem, de a magánorvosom meg tudja nézni számítógépes hálózaton belül, így Ő is értesül azonnal mindenről.
Boldog babavárást.
Szia!
Nekem is magánorvosom volt de a védőnő adott minden vizsgálatra beutalot amit a háziorvosal kellett aláiratnom.
Szia! Nekem azt mondta a védőnő hogy szoljak ha nem ad a magándoki, akkor ő ad...!
Még nem jutottal el odáig, mert még csak 11 hetes vagyok, de gondoltam leirom hisz ez is egy variáció:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!