Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezek mit jelentenek? CS:...

Ezek mit jelentenek? CS: 2000, egy élő embrió intact szívműködés. Nem kicsi a súlya? (lent)

Figyelt kérdés
14 hetes vagyok.Tegnap voltam UH-n, az orvosom szerint minden rendben.De a baba csak 14 gramos.Megnéztem több helyen, és már 45 g-nak kellene lennie.Elkezdtem aggódni.Mit gondoltok?
2010. márc. 25. 07:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Bemásolnád az egész leletet? Nekem ez a 15 gramm sántít. Vagy nem a súly vagy elírták.

Nekem ekkora babánál még nem is mértek súlyt, pedig mindekettővel más dokihoz jártam.

2010. márc. 25. 07:41
 2/5 anonim ***** válasza:
A Gr. 14 nem a grammot jelenti, hanem , hogy a terhességi hetek száma 14. Nyugi, csak elnézted. Ennyi idős terhesen nincs még súlybecslés.
2010. márc. 25. 07:43
 3/5 A kérdező kommentje:
A leleten ez nincs rajta.A doki mondta, de lehet, hogy félreértettem valamit.Azt mondta, a méretei megfelelnek a 14. hétnek.Remélem nem lesz kis súlyú..
2010. márc. 25. 07:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Nyugi, biztosan nem.
2010. márc. 25. 07:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem azt mondta, hogy grav 14?

Mert az a terhességi hétnek felel meg.

Tényleg nem szoktak még ilyenkor súlyt mérni.

És tuti mondta volna,ha valami nem okés!

Ne parázz!

Boldog pocakosodást!

2010. márc. 25. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!