Mi az, hogy az ügyeletet nem lehet elérni?
Ha csak fáradt vagy, az nem indok az ügyeletre. Ne sétálgass, hanem feküdj le pihenni.
Hidd el, ha indok nélkül mész az ügyeletre/kórházba, azt nem fogják neked tolerálni.
Ha csak egyszerűen parázol, hívd fel a dokidat, hogy fogad-e ilyen időpontban.
Szerinted elmentem becsöngettem és eljöttem? Ha fél órát nem álltam ott, percenként csengetve, akkor egy percet sem.
Nem az a tünetem, hogy fáradt vagyok, ez tudtommal nem betegség, nincs bajom, csak rossz érzésem van. Néha picit fáj a hasam, de az orvosnak már emlitettem azt mondta normális. Hivtam az orvost, védőnőt, ügyeletet senkit nem lehet elérni. Nehogy már az én hibám legyen, hogy nem veszik fel a telefont, vagy ki vannak kapcsolva. Ezért nem való nekem a gyerek mert az orvos nem tudja felvenni azt a szájbak#rt telefont? Igazad van, milyen szar anya leszek...
Csicska? :D Jézusom, hány éves vagy, tizenkettő? :D
Basszus, mi is sokat vártunk a babára, de ne is haragudj, ilyen hülyeséggel, hogy fáradt vagyok, meg hogy meg akarom tudni, hogy minden oké-e, hát eszembe nem jutott volna orvoshoz menni, pláne ügyeletre. Ez sürgősségi esetekre való, nem a te megnyugtatásodra.
Képzeld lehet h egy halál közeli embert mentettek a kórházba így épp nem értek rá a te kis fáradalmadra. Képzéld ilyenkor kevesebben vannak bent és van fontossági sorrend is.
A védőnő meg nem 0-24es szolgálat. Te h örülnél ha baromság miatt hivogatna téged vki mjnkaszüneti napon? Gondolj már bele hány terhes nő tartozhat hozzá, mindenki hivogatná ilyen hülyeség miatt mikor élne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!