Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi az, hogy az ügyeletet nem...

Mi az, hogy az ügyeletet nem lehet elérni?

Figyelt kérdés
Kórházba szeretnék menni, hogy megtudjam minden oké e nagyon félek, de sehogy nem tudok elmenni mert nem veszik fel a telefont. Elsétáltam de nem jön ki senki. Ilyenkor mit lehet csinálni??
2015. dec. 31. 14:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%

Ha csak fáradt vagy, az nem indok az ügyeletre. Ne sétálgass, hanem feküdj le pihenni.

Hidd el, ha indok nélkül mész az ügyeletre/kórházba, azt nem fogják neked tolerálni.

Ha csak egyszerűen parázol, hívd fel a dokidat, hogy fogad-e ilyen időpontban.

2015. dec. 31. 16:54
 12/20 A kérdező kommentje:

Szerinted elmentem becsöngettem és eljöttem? Ha fél órát nem álltam ott, percenként csengetve, akkor egy percet sem.

Nem az a tünetem, hogy fáradt vagyok, ez tudtommal nem betegség, nincs bajom, csak rossz érzésem van. Néha picit fáj a hasam, de az orvosnak már emlitettem azt mondta normális. Hivtam az orvost, védőnőt, ügyeletet senkit nem lehet elérni. Nehogy már az én hibám legyen, hogy nem veszik fel a telefont, vagy ki vannak kapcsolva. Ezért nem való nekem a gyerek mert az orvos nem tudja felvenni azt a szájbak#rt telefont? Igazad van, milyen szar anya leszek...

2015. dec. 31. 17:28
 13/20 anonim ***** válasza:
Hidegfront jön, szerintem max.azért. kórházat hívtad? Csak ne mond hogy a rossz érzéseid miatt, mert akkor meg se néznek.
2015. dec. 31. 18:12
 14/20 anonim ***** válasza:
Hívj mentőt, legalább azok is röhögnek egy jót :D
2015. dec. 31. 19:59
 15/20 anonim ***** válasza:
Én vártam. De a józan eszem megmaradt. Hogy tünet nélkül hívogasd szilveszterkor az orvost, védőnőt, mindenkit, az a hülyeség tetőfoka.
2015. dec. 31. 21:00
 16/20 anonim ***** válasza:

Csicska? :D Jézusom, hány éves vagy, tizenkettő? :D

Basszus, mi is sokat vártunk a babára, de ne is haragudj, ilyen hülyeséggel, hogy fáradt vagyok, meg hogy meg akarom tudni, hogy minden oké-e, hát eszembe nem jutott volna orvoshoz menni, pláne ügyeletre. Ez sürgősségi esetekre való, nem a te megnyugtatásodra.

2015. dec. 31. 21:01
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk egyformák.
2015. dec. 31. 21:18
 18/20 anonim ***** válasza:

Képzeld lehet h egy halál közeli embert mentettek a kórházba így épp nem értek rá a te kis fáradalmadra. Képzéld ilyenkor kevesebben vannak bent és van fontossági sorrend is.

A védőnő meg nem 0-24es szolgálat. Te h örülnél ha baromság miatt hivogatna téged vki mjnkaszüneti napon? Gondolj már bele hány terhes nő tartozhat hozzá, mindenki hivogatná ilyen hülyeség miatt mikor élne?

2015. dec. 31. 23:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Elég érdekes story..biztos nagyon örülnének az ügyeleten.Mi a panasza ?Dr úr olyan rossz érzésem van.ezért jöttem.be...ha nincs vérzés görcsölés nem fáj semmid akkor maradj otthon....,!!/!én ilyen kérdést ki se írnék.
2016. jan. 1. 09:03
 20/20 anonim ***** válasza:
Ügyelet a sürgős esetekre van, sok kismamának van rossz érzése, majd elmúlik, ez természetes.
2016. jan. 1. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!