Dohányos kismamáknak szól a kérdés! Aki terhesség 15-16 hetében tudta véglegesen letenni a cigit, lett valami baja a babának?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a kérdés nagyon általános, és nem vonatkozik mindenkire, mert minden egyén más, mindenki szervezete másképp reagál a káros anyagokra, s épp ezért nagyon meghatározó választ sem lehet kapni a kérdésre. Az az igazság, hogy én csak most jutottam el addig, hogy elhatározzam, hogy leteszem a cigit véglegesen. Első gyerekemet várom, nem is fogtam fel igazán mi történik, mi lehet a következménye stb. Épp ezért velem egycipőben járó nők tanácsát és tapasztalatait szeretném olvasni. A közvetlen környezetemben is ismerek olyat, aki végigdohányozta a terhességét és semmi baja a babának, de ő csak egy a sok közül. Ezért szeretnék minél több őszinte esetet. És csak olyanoktól, akik dohányoztak egy bizonyos időszakig vagy tovább.2015. dec. 30. 11:32
31/32 A kérdező kommentje:
Remélem nem késő...
2016. jan. 22. 13:33
32/32 anonim válasza:
En harmadik hete nem dohanyzom! Eszmeletlen nehez, Nekem is foleg este tor ram a ''szivhatnek''. De igy harom het utam valamivel konnyebb nemet mondani! Szurkolok, hogy minden rendben legyen es kitartas! NE cigizz! :D xx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!