Dohányos kismamáknak szól a kérdés! Aki terhesség
15-16 hetében tudta véglegesen letenni a cigit, lett
valami baja a babának?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a kérdés nagyon általános, és nem vonatkozik mindenkire, mert minden egyén más, mindenki szervezete másképp reagál a káros anyagokra, s épp ezért nagyon meghatározó választ sem lehet kapni a kérdésre. Az az igazság, hogy én csak most jutottam el addig, hogy elhatározzam, hogy leteszem a cigit véglegesen. Első gyerekemet várom, nem is fogtam fel igazán mi történik, mi lehet a következménye stb. Épp ezért velem egycipőben járó nők tanácsát és tapasztalatait szeretném olvasni. A közvetlen környezetemben is ismerek olyat, aki végigdohányozta a terhességét és semmi baja a babának, de ő csak egy a sok közül. Ezért szeretnék minél több őszinte esetet. És csak olyanoktól, akik dohányoztak egy bizonyos időszakig vagy tovább.
Azt mondták az orvosok meddő vagyok, meg se fordult bennem hogy terhes lehetek, vigyázzak. Igaz én nem cigiztem barátokkal elmentünk nyaralni és egy hetet végigpálinkáztam, kb 4 hetes terhesen. Örült bűntudat volt bennem, mikor egy héttel később rájöttem. Utána rájöttem hogy van még egy rossz dolog amit tettem vele, nem szedtem rendesen a pajzsmirigy gyógyszerem amikor a legjobban kellett volna. Most 31 hetes vagyok és imádkozok, hogy minden rendbe legyen vele. 28 hetesen voltunk 5D ultrahangon, ott egy pufi arcú mosolygós kislányt láttunk. Remélem minden rendben lesz a babáinkkal!
2016. jan. 15. 19:37
22/32 A kérdező kommentje:
Minden rendben lesz ,így kell felfogni .
2016. jan. 16. 07:36
23/32 anonim válasza:
Sztem a szules utani dohányzás éppúgy káros. A passzív dohányzás ártalmas es ez is tény. Mindig is furcsalltam h gyerek mellett képes vki cigizni. Szóval ha mar 9 hónapra sikerült letenni utána felesleges ujra kezdeni.
2016. jan. 16. 07:59
24/32 anonim válasza:
Kérdező sikerült letenni??
2016. jan. 16. 08:00
25/32 anonim válasza:
A barátnőmnek(BFF)2 hónappal előbb született meg a baba.Sokáig inkubátorban volt.Szegény baba 6 hónapos és még mindig nagyon pici.
2016. jan. 16. 13:41
26/32 A kérdező kommentje:
Vannak napok, amikor eszembe sem jut és van olyan is , amikor szó szerint sóvárgok utána. ...én szeretném kibirni ,hogy ne gyujtsak rá.
2016. jan. 17. 07:51
27/32 anonim válasza:
De akkor nem dohanyzol igaz? Mozog mar a pici??
En baba nelkul tettem le. Az elso par het a legrosszabb. Nemsokára eszedbe se jut vagy ha igen akkor se lesz kinzo. Egy fontos: Sztem: Ha most kibirod később ne kezd ujra. Ha tolod majd a bkocsit es cigizel ugyanugy artasz neki. Es ráadásul egyszer megszavadultal tole akkor ne kelljen uhra kezdeni. Annyi elonye van a letetelbek h felsorolni se lehet! Gondolj mindig arra h te neki meg nagyon nagyon sokáig kelleni fogsz. Tegy ezert! En aldom a szerencsem h el anyukam. Tarts ki nagyon nagyon megeri!!! :)
2016. jan. 17. 09:10
28/32 anonim válasza:
Hu bocs a hibákért :(
2016. jan. 17. 09:11
29/32 A kérdező kommentje:
Nem dohányzom, de még mindig nagyon kínoz a vágy. Napközben nincs nagy gond, elvagyok, viszont este nagyon rámtör. Meddig tart ez a rohadt érzés?
Amúgy a baba még nem mozog, illetve ritkán érzem, hogy csiklandoz. Most vagyok a 16. hét végén. Kislány lesz :D
2016. jan. 18. 10:53
30/32 anonim válasza:
Az attol is fugg h eled meg. Ne veszteségként gondolj ra. Rengeteget nyersz. De a kislanyod foleg ;) es babaszagu leszel nem cigiszagu :D
Azt mondjak az első harom het a legnehezebb. De ez inkább egyenfuggo. Bennem volt egy csakazertse dac. Igy tudtam letenni. Nem akartam drogos lenni. Eshat a nikotin drog. Holott mindig elleneztem... Na szóval vags be a durcit :D
Ha majd sokat mozog méginkább kezzel fogható lesz. Sztem az majd meg lendit rajtad :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!