Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Dohányos kismamáknak szól a...

Dohányos kismamáknak szól a kérdés! Aki terhesség 15-16 hetében tudta véglegesen letenni a cigit, lett valami baja a babának?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a kérdés nagyon általános, és nem vonatkozik mindenkire, mert minden egyén más, mindenki szervezete másképp reagál a káros anyagokra, s épp ezért nagyon meghatározó választ sem lehet kapni a kérdésre. Az az igazság, hogy én csak most jutottam el addig, hogy elhatározzam, hogy leteszem a cigit véglegesen. Első gyerekemet várom, nem is fogtam fel igazán mi történik, mi lehet a következménye stb. Épp ezért velem egycipőben járó nők tanácsát és tapasztalatait szeretném olvasni. A közvetlen környezetemben is ismerek olyat, aki végigdohányozta a terhességét és semmi baja a babának, de ő csak egy a sok közül. Ezért szeretnék minél több őszinte esetet. És csak olyanoktól, akik dohányoztak egy bizonyos időszakig vagy tovább.

#dohányzás #terhesség #dohányzó kismamák
2015. dec. 30. 11:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Azt mondták az orvosok meddő vagyok, meg se fordult bennem hogy terhes lehetek, vigyázzak. Igaz én nem cigiztem barátokkal elmentünk nyaralni és egy hetet végigpálinkáztam, kb 4 hetes terhesen. Örült bűntudat volt bennem, mikor egy héttel később rájöttem. Utána rájöttem hogy van még egy rossz dolog amit tettem vele, nem szedtem rendesen a pajzsmirigy gyógyszerem amikor a legjobban kellett volna. Most 31 hetes vagyok és imádkozok, hogy minden rendbe legyen vele. 28 hetesen voltunk 5D ultrahangon, ott egy pufi arcú mosolygós kislányt láttunk. Remélem minden rendben lesz a babáinkkal!
2016. jan. 15. 19:37
 22/32 A kérdező kommentje:
Minden rendben lesz ,így kell felfogni .
2016. jan. 16. 07:36
 23/32 anonim ***** válasza:
Sztem a szules utani dohányzás éppúgy káros. A passzív dohányzás ártalmas es ez is tény. Mindig is furcsalltam h gyerek mellett képes vki cigizni. Szóval ha mar 9 hónapra sikerült letenni utána felesleges ujra kezdeni.
2016. jan. 16. 07:59
 24/32 anonim ***** válasza:
Kérdező sikerült letenni??
2016. jan. 16. 08:00
 25/32 anonim ***** válasza:
A barátnőmnek(BFF)2 hónappal előbb született meg a baba.Sokáig inkubátorban volt.Szegény baba 6 hónapos és még mindig nagyon pici.
2016. jan. 16. 13:41
 26/32 A kérdező kommentje:
Vannak napok, amikor eszembe sem jut és van olyan is , amikor szó szerint sóvárgok utána. ...én szeretném kibirni ,hogy ne gyujtsak rá.
2016. jan. 17. 07:51
 27/32 anonim ***** válasza:

De akkor nem dohanyzol igaz? Mozog mar a pici??

En baba nelkul tettem le. Az elso par het a legrosszabb. Nemsokára eszedbe se jut vagy ha igen akkor se lesz kinzo. Egy fontos: Sztem: Ha most kibirod később ne kezd ujra. Ha tolod majd a bkocsit es cigizel ugyanugy artasz neki. Es ráadásul egyszer megszavadultal tole akkor ne kelljen uhra kezdeni. Annyi elonye van a letetelbek h felsorolni se lehet! Gondolj mindig arra h te neki meg nagyon nagyon sokáig kelleni fogsz. Tegy ezert! En aldom a szerencsem h el anyukam. Tarts ki nagyon nagyon megeri!!! :)

2016. jan. 17. 09:10
 28/32 anonim ***** válasza:
Hu bocs a hibákért :(
2016. jan. 17. 09:11
 29/32 A kérdező kommentje:

Nem dohányzom, de még mindig nagyon kínoz a vágy. Napközben nincs nagy gond, elvagyok, viszont este nagyon rámtör. Meddig tart ez a rohadt érzés?

Amúgy a baba még nem mozog, illetve ritkán érzem, hogy csiklandoz. Most vagyok a 16. hét végén. Kislány lesz :D

2016. jan. 18. 10:53
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Az attol is fugg h eled meg. Ne veszteségként gondolj ra. Rengeteget nyersz. De a kislanyod foleg ;) es babaszagu leszel nem cigiszagu :D

Azt mondjak az első harom het a legnehezebb. De ez inkább egyenfuggo. Bennem volt egy csakazertse dac. Igy tudtam letenni. Nem akartam drogos lenni. Eshat a nikotin drog. Holott mindig elleneztem... Na szóval vags be a durcit :D

Ha majd sokat mozog méginkább kezzel fogható lesz. Sztem az majd meg lendit rajtad :)

2016. jan. 18. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!