Mi az a harántfekvés?
A harántfekvés, mikor a háta feszül a méhszájnak.
A babád még a 30ik hétig simán befordulhat.
Még ne aggódj.
De ha esetleg nem változnak, akkor császár lesz, de az egészségre nincs hatással a baba fekvése.
A nagyobbik fiamat amikor szültem mellettem egy harántfekvéses nő szült. Igaz, már a másodikat, de megszülte.
Még rengeteg ideje van befordulni a babádnak!
ugyanigy volt bennem a fiam!!!
es csaszar lett:(es kepzeld el az utolso heten befordult fejjel lefele aztan szilveszterkor megindiotta a dokim a szulest szepen vajudtam jottek a fajasaim egyre erosebben 2 percenkent,csak feltunt a dokinak meg a szulesznoknek hogy a kicsi nem megy le megultrahangoztak es viszafordult bennem azonnal megkellet csaszarozzanak mert mar a magzatvizem is elfolyt,nem akarlak elijjeszteni de ez a legveszelyesebb magzati poz:( persze az egezsegere nem hat ki hogyan veszik benned, en is konyorogtem a fiamnak forduljon be,o neki igyvolt jo es kesz de remelem neked befordul meg van ideje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!