A harántfekvés mikor alakulhat ki?
Szia
Én 7-éve szültem az elsőt és ő végig szinte haránt volt majd az utolsó 2 hétben faros volt; nem is mertem találgatni melyik ˝alkatrészét˝ is érzem mert sose úgy volt ahogy éreztem végül 39.-héten meg császároztak. A lányommal 4 éve végig fejvégű volt majd a 38.héten vissza fordult és végül ő is császáros baba lett. most 5 hónapja végig fejvégű volt de mivel már két császárom volt nem szülhettem simán és ő 36. hétre császárral született. nálunk a családban sok a faros baba. A nővérem az öcsém és én is faros voltam a nővéremnek a háromból kettő faros volt és ő simán szülte a faros babákat is. A nőgyógyászunk szerint ez genetikailag van így nálunk.
szia! bocsi csak nem értem rá.én teljesen megvagyok győzödve hogy még mindig faros,bár nálunk senki nem volt az.már nagyon kíváncsi vagyok a jövő heti uh.ra
neked nem nyomja erőssena hasad alját?én gondolom hogya lábaival tudja csak olyan erőssen nyomni hogy majd besz@rok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!