Terhesen úszni hetente egyszer?
Figyelt kérdés
Nekem kellene tartani az úszást, csak januárban tudom megkérdezni az orvost erről. Volt olyan ismerősöm, aki járt uszodába kismamaként régen, de nem tudom, hogy mi most az általános vélemény erről.2015. dec. 28. 10:22
2/4 anonim válasza:
Az úszás szerintem jó, én biciklizek terhesen is ugyanúgy. Az úszás ahhoz képest lazább. Mondjuk a típustól függ.
3/4 anonim válasza:
Az orvosom akkor ajánlotta csak az úszást, ha nem vagyok hajlamos elkapni mindenfélét a vízben. Gondolom, te nem vagy az, ha úszást tartasz. De amúgy jó mozgásformának tartják az orvosok, amíg zárt a méhszáj (ezt általában minden hónapban nézik az uh-n, odavillantanak, akkor is, ha külön nem mondják és nem nyúlkálnak beléd.)
Nevetséges, de 12 éves koromig versenyszerűen műugrottam, és azóta kiirthatatlan hüvelygombám van, néha trichomonas, néha egy-két durva felfázás, így én nem megyek vízközelbe azóta, csak ha tenger vagy tó.:)
29 hkm
4/4 anonim válasza:
Nekem pl azt mondta a doki, hogy biciklizni, lazább gyakorlatokat, szaunázni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!