Akinek 28-30 hetesen azt mondták, hogy már lent van a baba feje, annak hogy alakult a továbbiakban a terhessége? Nem lett koraszülött emiatt a baba?
Értem, csak azt nem tudom, hogy ezzel mit akartak mondani pontosan, hogy "lent van". Mert tudtommal az hogy be van fordulva, és hogy be van illeszkedve, nem ugyanaz (javítsatok ki ha tévedek, mert nem biztos hogy így van). Szóval emiatt aggódom. Meg ha csak be lenne fordulva, akkor a doki miért mondta volna, hogy feküdjek sokat?
Köszi a válaszokat.
Szia!!Én nekem is kb ekkor mondott iylet a doki,azt mondta többet pihenjek,sétálni mindent lehet csak naponta többet pihenjek le!9 nappal jött korábban a fiam!35.-héttől 1 ujjnyira nyitva voltam!
Az hogy lennt van a baba(régi nyelven leszakadt már a hasa szülés előtt)amikor a has tényleg lejjeb van!Nekem ezért is nem voltak légzési nehézségeim a terhesség végén(sokan ettől szenvednek ha lefekszenek),sőt a gyomrom sem égett mert ugye a baba lent volt és nem nyomta a gyomromat!Remélem tudtam segíteni!ne ijedj,meg figyelj oda magadra ha fáradt vagy akkor pihenj,nem elsz semmi baj!Boldog babavárást!(ja és nekem még mellé sokszor keméyn volt a hasam,amire Mg-ot szedtem(bár sok midneki szerint ez is hülyeség)
Ma voltam UH-on, nekem is ezt mondták, "lent van a feje". Ami nagyon jó, ezt is hozzátették. A saját dokim is 3 hete azt mondta, hogy 3-4 héten belül koponyavégű lesz.
Ez nem beilleszkedést jelent, akkor azt mondták volna, nyugi!
De az első babáktól elvárják vmi miatt, hogy a 32. hétig fejenállásba forduljanak. :)
Én ezen nem aggódom, sőt, örültem neki nagyon, meg a dokinő is örülve mondta, és hangsúlyozta, hogy rendben!
Nekem 24 hetesen már fejvégű volt a babám és 28 hetesen is. A doki szerint ez jó, de nem mondta hogy pihenjek többet. Nekem ettől függetlenül ég a gyomrom és nehezen kapok levegőt, evéskor meg nagyon hamar megtelik a gyomrom. Szerintem neked is csak azt mondták hogy fejjel lefelé fekszik és nem azt hogy be van illeszkedve, de azért legközelebb kérdezz rá...
30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!