Mivel kezeljem ha vérzik az ínyem fogmosáskor?
Figyelt kérdés
Kb.2 hete vettem észre! 17 hetes kismama.2007. nov. 9. 15:31
1/5 anonim válasza:
Semmivel nem kell kezelni, meg fog szűnni a terhesség után. Ne dörzsöld erősen. A terhesség miatt van.
Gratula a bébihez.
2/5 anonim válasza:
Sürgősen menj fogorvoshoz, mert életed végig rosszak maradhatnak a fogaid. Igen veszélyes ez terhesség alatt. A fogorvos majd megmondja, mi a pontos teendő.
3/5 anonim válasza:
semmivel, vegyél sensitiv fogkefét az a leggyengébb meg gyógynövényes fogkrémet. nekem ezektől elmúlt.
4/5 anonim válasza:
Semmi gond nem lesz belőle a hormonok okozzák.A senzitiv fogkrémen kivül esetleg öblögethetsz szájvizzel ami nem csip.Az fertőtlenit is egy kivsit és összébbhúzza a vérbőségtől kitágult hajszálereket az inyben,igy csökkenti a vérzést.Nekem még terhesen elmúlt,nem kellett megvárni mig megszülök.:D
5/5 anonim válasza:
Mindenképp szedj kiegészítésként valami kálcium tablettát az jót tesz. Nekem elmúlt tőle és a babának úgyis kell az csonterősítéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!