Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 UH-on valóban megtudják...

12 UH-on valóban megtudják már állapítani a baba nemét? (MÁV kórházban)?

Figyelt kérdés

2015. dec. 26. 21:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom ott milyen gép van, de nagyban függ a baba helyzetétől is, nekem 24 hetesen látszott hogy lány, pedig az orvosomnak hatalmas kijelzős új 4D gépe van. A picike nagyon szégyenlős volt, meg a kisfiúknál egyértelmű ha van, de kislányoknál ha nem látszik rendesen a lába köze és úgy tűnik nincs, még nem biztos, hogy nincs.
2016. jan. 5. 09:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Sok mindenen múlik, ha a baba nem úgy fordul, akkor bármilyen is a gép, nem lehet látni. Nekem 16 hetesen mondta meg a dokim, hogy lány, a 12 hetesen még nem látta.
2016. jan. 5. 17:03
 13/13 A kérdező kommentje:
7/9-es megvolt az uh? Mi volt? Minden rendben a babával? Rendesek voltak? Esetleg a nemét látták?
2016. jan. 8. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!