Szerintetek jogos ilyenen kiakadni terhesen, vagy en tulzok?
Ma toltottem be a 34. hetet, es mennem kellett orvoshoz. Mar hetek ota megvolt az idopont reggelre. Nemreg uj hazba koltoztunk, kb 1-1.5 ora autokazasra onnan, ahol eddig laktunk. Az orvosvaltas meg folyamatban van, ugyhogy gondoltam elmegyek a regi helyre az orvoshoz, nem mondom le az idopontot. Kertem a paromat, hogy vezessen el odaig engem, mert nekem nincs jogsim.
Este fel 11 korul hazajott a munkabol a haverjaval, es mondta, hogy nem is marad, csak 5 percet, mert o megy el ceges buliba. Mondtam, hogy rendben van, de reggel 8 korul indulnunk kene, ugyhogy legyen szives probaljon meg 3 korul hazaerni, hogy fel tudjon kelni. Este irtam neki smst ejfel korul, hogy biztonsagban megerkeztek-e, de nem valaszolt, nem is irt vagy hivott egyszer sem, pedig aggodtam.
Ehhez kepest reggel 6kor allitott haza ugy, hogy buzlott a piaszagtol, bevagodott az agyba, es semmire nem kelt fel 12ig, ugyhogy egyedul mentem tomegkozlekedessel 1 es haromnegyed orat (kb), de el is kestem, mert ma nem mentek olyan surun a buszok.
Ma rohogve meselte, hogy nem is volt ceges buli, csak megszivattak, es vegul elmentek a fonokasszonyhoz bulizni ketten (tehat harman voltak osszesen). A fonokasszony elegge ra van allva.
Most egesz nap bogok, mert nem igy gondoltam el, hogy igy fog kinezni a 24-enk (mi ekkor unneplunk), hogy o budos piaszaggal fetreng delig, nekem meg bedagad a labam, bekemenyedik a hasam, es mgfajdul a vallam.
(ahhoz, hogy odaerjek 1 busz kellett, aztan metro, aztan megint egy busz. visszafele talalkoztam a noveremmel, vonattal mentem, de a vonathoz 20-25 perc seta volt, utana metro, aztan megint egy vonat, es megint egy busz, hogy hazaerjunk. kozben az eso is nagyon elkezdett szakadni, en meg mar ossze sem tudom gombolni a kabatom, ugyhogy jol elaztam).
tenyleg en vagyok a hisztis, mint ahogy a noverem mondja, vagy ti is ki lennetek akadva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!