Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek jogos ilyenen...

Szerintetek jogos ilyenen kiakadni terhesen, vagy en tulzok?

Figyelt kérdés

Ma toltottem be a 34. hetet, es mennem kellett orvoshoz. Mar hetek ota megvolt az idopont reggelre. Nemreg uj hazba koltoztunk, kb 1-1.5 ora autokazasra onnan, ahol eddig laktunk. Az orvosvaltas meg folyamatban van, ugyhogy gondoltam elmegyek a regi helyre az orvoshoz, nem mondom le az idopontot. Kertem a paromat, hogy vezessen el odaig engem, mert nekem nincs jogsim.

Este fel 11 korul hazajott a munkabol a haverjaval, es mondta, hogy nem is marad, csak 5 percet, mert o megy el ceges buliba. Mondtam, hogy rendben van, de reggel 8 korul indulnunk kene, ugyhogy legyen szives probaljon meg 3 korul hazaerni, hogy fel tudjon kelni. Este irtam neki smst ejfel korul, hogy biztonsagban megerkeztek-e, de nem valaszolt, nem is irt vagy hivott egyszer sem, pedig aggodtam.

Ehhez kepest reggel 6kor allitott haza ugy, hogy buzlott a piaszagtol, bevagodott az agyba, es semmire nem kelt fel 12ig, ugyhogy egyedul mentem tomegkozlekedessel 1 es haromnegyed orat (kb), de el is kestem, mert ma nem mentek olyan surun a buszok.

Ma rohogve meselte, hogy nem is volt ceges buli, csak megszivattak, es vegul elmentek a fonokasszonyhoz bulizni ketten (tehat harman voltak osszesen). A fonokasszony elegge ra van allva.

Most egesz nap bogok, mert nem igy gondoltam el, hogy igy fog kinezni a 24-enk (mi ekkor unneplunk), hogy o budos piaszaggal fetreng delig, nekem meg bedagad a labam, bekemenyedik a hasam, es mgfajdul a vallam.

(ahhoz, hogy odaerjek 1 busz kellett, aztan metro, aztan megint egy busz. visszafele talalkoztam a noveremmel, vonattal mentem, de a vonathoz 20-25 perc seta volt, utana metro, aztan megint egy vonat, es megint egy busz, hogy hazaerjunk. kozben az eso is nagyon elkezdett szakadni, en meg mar ossze sem tudom gombolni a kabatom, ugyhogy jol elaztam).

tenyleg en vagyok a hisztis, mint ahogy a noverem mondja, vagy ti is ki lennetek akadva?

2015. dec. 24. 16:06
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nana,hogy ki lennek akadva. Megbizhatatlan ember. Mi az hogy a gyerekunk egyik ultrahangjara felreszegen jon a masikra meg el sem jon. Szerintem ugy gaz ahogy van. Majd az oviba se megy erte mert elmegy iszogatni? Az en ferjem 21 eves volt mikor teherbe estem,de 21 evesen volt annyira megbizhato,hogy ugy alakitotta az eletet,hogy az osszes orvosi vizsgalatra es ultrahangra elkisert. Mert neki is fontos volt,hogy ott legyen (nem en kertem ra) O is eljart bulizni,en elengedtem,radasul eleg sokat volt el,de amikor masnap doki volt,nem ment sehova. Ezt csak azert irtam le,hogyha valaki akarja,tudja igy is alakitani az eletet,amellett,hogy egy kicsit kieli magat a "nagy kotottseg" elott.
2015. dec. 25. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!