Szerintetek jogos ilyenen kiakadni terhesen, vagy en tulzok?
Ma toltottem be a 34. hetet, es mennem kellett orvoshoz. Mar hetek ota megvolt az idopont reggelre. Nemreg uj hazba koltoztunk, kb 1-1.5 ora autokazasra onnan, ahol eddig laktunk. Az orvosvaltas meg folyamatban van, ugyhogy gondoltam elmegyek a regi helyre az orvoshoz, nem mondom le az idopontot. Kertem a paromat, hogy vezessen el odaig engem, mert nekem nincs jogsim.
Este fel 11 korul hazajott a munkabol a haverjaval, es mondta, hogy nem is marad, csak 5 percet, mert o megy el ceges buliba. Mondtam, hogy rendben van, de reggel 8 korul indulnunk kene, ugyhogy legyen szives probaljon meg 3 korul hazaerni, hogy fel tudjon kelni. Este irtam neki smst ejfel korul, hogy biztonsagban megerkeztek-e, de nem valaszolt, nem is irt vagy hivott egyszer sem, pedig aggodtam.
Ehhez kepest reggel 6kor allitott haza ugy, hogy buzlott a piaszagtol, bevagodott az agyba, es semmire nem kelt fel 12ig, ugyhogy egyedul mentem tomegkozlekedessel 1 es haromnegyed orat (kb), de el is kestem, mert ma nem mentek olyan surun a buszok.
Ma rohogve meselte, hogy nem is volt ceges buli, csak megszivattak, es vegul elmentek a fonokasszonyhoz bulizni ketten (tehat harman voltak osszesen). A fonokasszony elegge ra van allva.
Most egesz nap bogok, mert nem igy gondoltam el, hogy igy fog kinezni a 24-enk (mi ekkor unneplunk), hogy o budos piaszaggal fetreng delig, nekem meg bedagad a labam, bekemenyedik a hasam, es mgfajdul a vallam.
(ahhoz, hogy odaerjek 1 busz kellett, aztan metro, aztan megint egy busz. visszafele talalkoztam a noveremmel, vonattal mentem, de a vonathoz 20-25 perc seta volt, utana metro, aztan megint egy vonat, es megint egy busz, hogy hazaerjunk. kozben az eso is nagyon elkezdett szakadni, en meg mar ossze sem tudom gombolni a kabatom, ugyhogy jol elaztam).
tenyleg en vagyok a hisztis, mint ahogy a noverem mondja, vagy ti is ki lennetek akadva?
hát teljesen megértelek, szerintem egy nő se lenne elragadtatva.
én nekem azzal nincs bajom,hogyha a párom nélkülem szórakozik,sőt.
DE ő egyátalán nem tartotta be amit ígért. először is nem is akkor ért haza, amikorra ígérte. másodszor is nem is csak a haverjaival volt. harmadszor meg a telefonra se bírt válaszolni.
én is nagyon pipa lennék. az meg csak hab a torta tetején,hogy tisztában van vele,hogy bejön a főnökének. ő mégis elmegy hozzá , anélkül hogy ezt megbeszélné veled.
na meg a súlyosbító körülmény még az,hogy ha tudja hogy másnap el kell vinnie kocsival téged, akkor nem kéne annyit inni.. nem shoppingolni akartál menni, hanem a KÖZÖS gyereketek miatt orvoshoz kellett volna menned.
szóval nagyon felőtlen és nem megbízható ezek alapján.
szóval én rohadtul pipa lennék a helyedben.
én mindenképpen szembesíteném ezekkel a dolgokkal.bár magától is tudhatná.
és most nyilván te leszel a szemében a hisztis házisárkány, de attól még neked van igazad.nem irigyellek.
nem tudom, hogy ez volt az első ilyen eset? mert pl nálunk alap,hogyha a másik oda van bulizni,akkor elérhető telefonon. persze nem hívogatjuk egymást, de ha kéne ott a zsebben a telefon. másik dolog , hogy előre szoktam mondani a páromnak,hogy kikkel megyek és hova. és ő is. nekünk így normális. és tényleg ha bejön annak a nőnek ,akkor mi a fenéért megy fel a lakására?
Az utazás rész színtiszta hiszti, egy felnőtt embernek képesnek kell lennie tomegkozlekednie.
A kimaradás, atvagas, röhögös rész viszont teljesen érthető felháborító
Koszonom szepen a valaszokat.
Masodik: igazabol miota terhes vagyok 3x volt bulizni, egyszer most, egyszer hozzank jott at par munkatarsa es iszogattak a nappaliban ameddig en aludtam, harmadszorra meg o ment el a haverjahoz. Amikor a haverjahoz ment, akkor is pont masnap mentem orvoshoz 9:30ra, es megbeszeltuk, hogy el szeretne jonni, es hogy 9re itthon van. 9:15kor meg sehol nem volt, ugyhogy elindultam egyedul, de 9:30ra odajott o is az orvoshoz, bar akkor is volt egy kis piaszaga, en meg ezt szegyelltem az orvos elott. Ugyhogy nem mondhatni rola egyaltalan, hogy sokat iszik/bulizik, csak ez most pont osszejott karacsony elott:(
Harmadik: igaz, hogy igy leirva hisztinek tunhet, csak sajnos en a 22. hettol nagyon vizesedem, mindig hatalmasra vannak dagadva a labaim es rettenetesen zsibbadnak is. de nem csak a bokam zsibbad, hanem a labujjimtol egeszen a combomig, es van, hogy annyira, hogy allni sem birok rajta. Ezenkivul sajna elegge lent van a baba, ezt ma is mondta az orvos, ugyhogy nagyon eros gatnyomasom van mar kb a 25. hettol, nagyon faj a szemeremcsontom amikor epp kikelek az agybol, vagy rosszul lepek, vagy forgolodom az agyban. Termeszetesen bevasarolni vagy akarhova elmegyek egyedul, sot ha munkaugy van a dologban, akkor is megertem, de ez a majdnem 2 oras tomegkozlekedes igy a terhesseg vegefele sok fajdalommal mar kicsit megviselt, foleg azert, mert igazabol nem volt semmi "fontos" dolga.
Itt ketten is említik a hisztit. Annyit szólnék hozzá, hogy ki kellene próbálni a problémás terhességet (pl. haskeményedés) és a hosszú tömegközelekedéses utazást együtt. Gondolom senkinek sem érdeke, hogy 34. héten beinduljon a szülés.
Szóval a "hiszti"-összefüggésben ki kell próbálni, hogy milyen ha még az ágyban való megfordulás is fáj, mint ahogy a kérdező írja.
Kedves Kérdező!
Amit a párod művelt nálam sem tartozik az elfogadható kategóriába, sőt, valószínűleg kevesebbért is "hisztiznék". Akarja ezt a gyermeket a párod?
Ettől függetlenül azt mondom, hogy higgadj le és beszéld meg vele a dolgokat. Ha úgy látod, hogy van kivel tárgyalni, akkor békülj ki vele. Én mindenesetre annak drukkolok, hogy a pici nyugodt körülmények közé szülessen.
(Megjegyzem: voltam hasonló helyzetben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!