Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mennyit mozog vagy...

Kinek mennyit mozog vagy mozgott egy nap a pocaklakó 19. -20. héten?

Figyelt kérdés

Március 17.-én voltam UH-n azóta mocorog minden nap a Kincsem,de nem tudom,hogy egész nap kéne e éreznem vagy csak néha néha.Mert a védőnőm mondta,hogy ha nem érzem hogy mozogna menjek gyorsan dokihoz.Jó persze gondolom nem egyfolytában kell érezni,de még nem erősen érzem és annyira arra figyelek,hogy mikor mocorog...

Nem szeretnék parázni ezért szeretném tudni,hogy kinek mi a tapasztalata.

2010. márc. 24. 09:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Kicsi még ahhoz, hogy folyamatosan érezd. Nekem is mozgott már a 18. héttől elég aktívan, de azt már megfigyeltem, hogy minden héten van 1-2 olyan napja, amikor nagyon keveset "motoszkál". Néha viszont szinte egész nap meg sem áll. Ne idegeskedj, nincsen semmi baj. Rájuk is hatnak a frontok, meg nem lehetnek minden nap annyira elevenek, mint ahogy mi sem vagyunk mindig egyformák...

Ne aggódj! :)

2010. márc. 24. 09:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Első bébis vagyok azért izgulok kicsit jobban :)

köszi! :)

2010. márc. 24. 10:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én 18.hét óta érzem a mocorgást!De 18-21-ik hétig Én pont ilyen pánikban voltam, mint Te:)))Nekem is ezt mondta a védőnő!CSAKHOGY azt felejtette ki a mondatból,hogy ha EGY NAP nem érzem,akkor doki!Szóval ne izgulj!A lényeg,hogy minden nap bejelentkezzen!!!!Nálunk a 21.héttől szinte megállás nélkül megy a bulika odabent:)))IMÁDOM!Kb.délután 2-4 -ig van egy kis csend:)))Meg persze nagyon rendes a kiscsajszi,mert éjszaka hagyja anyát szunyálni és Ő is szunyál!Vigyázz magadra!Üdv:24 heteske
2010. márc. 24. 14:32
 4/4 anonim ***** válasza:

24. héten vagyok, de még most is ritkán érzem mocorogni, naponta 2-3 alkalommal, bár vannak időszakok amikor általában bejelentkezik pl. délután 5-6 között. A 20. héten kezdtem el csak érezni és akkor sem minden nap.

Első babás vagyok én is.

2010. márc. 24. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!