Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hogy viseltétek el a...

Ti hogy viseltétek el a terhesség alatti tolakodásokat?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a pocaksimogatásokra és társaira. Ez onnan merült föl bennem, hogy anyósoméknál voltunk a hétvégén. Ebéd után felálltam, kérte, hogy menjek már oda hozzá, és erre elkezdte fölráncigálni a pulcsimat a hasamon. Kérdezem tőle, hogy mit csinál. Erre ő: csak egy puszit akar adni az unokájának. Én meg visszarángattam, mondván, hogy majd ha megszületik annyit ad neki, amennyit csak akar, de egyelőre ez az én hasam és ne puszilgassa, mert én sem puszilgatom az övét. Értem én, hogy ő nagymama, de ez nekem akkor is tolakodás volt a részéről. Veletek fordult már elő hasonló?
2015. dec. 22. 11:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem senki nem húzogatta a pólómat, mondjuk lett volna meglepetés, amilyen szőrös a hasam. :-) Nekem egy hasonló élményem volt. Kisebb banknál dolgoztam, és egy ügyféllel nekem kellett tárgyalnom. Egy művelt, kedves, jó ésszel megaldott ember volt, de valami nem stimmelt vele. Először csak a pocakomat simogatta, szerencsére ruhán keresztül. De olyan hirtelen pattant oda, hogy időm sem volt mondani, hogy ne csinálja, de ahogy magamhoz tértem, kértem, hogy hagyja abba. Utána meg arról magyarázott, hogy milyen szépek a nők terhesen, és az én melllem is mennyit nőtt és milyen szép kerek, és megnézhetné-e, hogy mennyire feszes, mert a felesegéé olyan volt mint a beton az áldott állapot alatt. Csak lestem, de mondtam, hogy nem, és ha a befektetésekről nincs több kérdése, akkor úgy veszem, hogy végeztünk, legyen kedves távozni. De nem vette magára, azóta is találkoztunk többször, múltkor megjegyezte, hogy azért a mellem egy kicsit összement a szülés óta. A főnökömnek azért mondtam, hogy béremelést kérek, ha egy szaxofon öt ezer, akkor nekem is jár ezért valami.
2015. dec. 22. 12:51
 12/21 A kérdező kommentje:
Mit ne mondjak, szerintem remek komikus jelenet jött volna össze abból a szituációból, ami zajlott vasárnap. Anyósom rángatja a pulcsim fölfele, én meg lefele. Igazság szerint nem hiszem, hogy megértette, hogy mi a bajom a haspuszilgatással. De kértem, hogy ilyet máskor ne tegyen. Én alapból nem vagyok egy ölelkezős, puszilkodós "fajta" nem szeretem ha belemásznak az intim szférámba. És ez teljesen túlment a tűréshatáromon. Az nem zavar, ha mondjuk megsimogatja a hasam a családból valaki (szigorúan csak ruhán keresztül) de nekem már az is furcsa mikor beszélnek hozzá, hogy hogy vagy, mi újság van odabent. De lehet tényleg én vagyok ennyire elvont.
2015. dec. 22. 12:53
 13/21 A kérdező kommentje:
De látom, nem vagyok egyedül ezzel :D
2015. dec. 22. 12:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Hát ha ez az elvont, akkor sokan vagyunk elvontak:D
2015. dec. 22. 13:29
 15/21 anonim ***** válasza:
Csak a férjemnek engedtem volna, hogy puszilgassa, másnak nem. A pocaksimit sem szerettem de hagytam anyámnak is és anyósomnak is. Ha valamelyikőjük meg akarta volna puszilni (szerencsére ilyen nem volt) én is hasonlóan reagáltam volna szerintem.
2015. dec. 22. 13:32
 16/21 anonim ***** válasza:

úristen, felrángatta a pulcsidat?! vajon tudja, hogy mi a különbség a magzat és a gyerek között? esetleg elmondhatnád neki tárgyilagosan.:)

Én anyukámat szoktam kérni, hogy fogja meg a hasam (hasfogón keresztül), amikor rugdos a kicsi, de magától nem kéri, meg ugye a férjem szokta fogni, mesélt olvas odafelé fordulva meg puszilgatja.

Anyósom egyszer megtámadott és megsimogatta, én meg mondtam neki kedvesen, hogy jó, akkor egyszer volt Budán kutyavásár.:))

idegenek nem szoktak tapizni, biztos szerencse a nagyváros, hogy itt az emberek egymásra se néznek.

kollégák nem szoktak ilyesmit csinálni (multi, így itt kéretlen testi érintéseket egyértelműen tiltja az etikai kódexünk). amúgy lehet, hogy akarnának, nem tudom:))

28hkm

2015. dec. 22. 16:39
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
A fia heréit nem akarja simogatni? Mert onnan jött az unoka első körben. :D
2015. dec. 22. 17:03
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

https://www.youtube.com/watch?v=llo8adFy_cM

Tökéletesen bemutatja,a kedvencem és valóban ezt kellene csinálnunk! :D :)

2015. dec. 22. 18:20
 19/21 anonim ***** válasza:
Szuper a videó! :DDD
2015. dec. 22. 18:22
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem is volt kellemetlen élményem, nekem ráadásul nem is rokon! Párom egyik haverja elkapott ittasan és nyomott egy puszit a hasamra, hát had ne mondjam, borzalmas volt, az is hogy párom nem szólt rá. Engem néha a karácsonyi forgalomba az is idegesít, ha hasamat stírölik, beszélek hozzájuk és a hasamat nézi. Eladóként is dolgozom, és már gondolkoztam azon hogy kirakok egy táblát idegen embereknek a következő válaszokkal: Igen terhes vagyok, március 21, kislány, én is sajnálom, hogy nem pont az ön vagy kislánya születésnapján születik a babám, természetes úton, nem, nem félek tőle, igen ennyi kilót híztam csak és igen ennyi hetes vagyok. :D
2015. dec. 22. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!