Terhesség alatt szájsebészet?
Ma megyek szájsebészetre mert nagyon csúnyán letört a fogam és fáj is,huzatni megyek.
11 hetes terhes vagyok 2.babánkat várjuk.
Lehet valami baja a babának a fájdalomtól vagy attol hogy nagyon beleszek parázva mikor már ott ülök?
Nem lesz baja, az orvos meg tudja, milyen fájdalomcsillapítót adhat terhesen is (lidokainosat).
Azt viszont kétszer is gondold meg hogy kihúzatod-e.
Nekem is nemrég tört le egy jó nagy darab a fogamból, és az orvos szépen betömte.
Ez SZTK?
Lehet hogy érdemes lenne megnézetni egy másikkal is. Az alapelv mindig az, hogy a menthető fogat menteni kell.
Nagyon lyukas borzalmas állapotba van. Magándokihoz megyek, a fogorvosom azt mondta ez csak is szájsebészet.
Ki szeretném huzatni mindenképpen.
Lidokainosat nem kaphatok csak ultracaint.
Talàn a kérdező nem bìrja a lidocaint. Amúgy én is azt kapok minden töméshez, terhesség alatt is.
Bajod nem lesz, de kösd fela gatyàd, mert ha tényleg kihúzzàk, lehet, hogy fàjni fog utàna is. Fàjdalomcsillapìtót pedig ilyenkor csak keveset lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!