Szájsebészet. Visszamaradt foggyökér. Nagyon félek. Milyen lesz?
Az orvosom beutalt szájsebészetre, mert már nem tudja kihúzni a roncs fogamat. Azt mondta, hogy szájsebészetre kell menjek. Még soha nem voltam és azzal rémítgetnek, hogy a kórházban is kiköthetek vele, akár; meg is halhatok; egyéb őrültségek.
Van valaki, aki át is esett ilyenen, tudna erről mesélni? Előre is köszönöm.
Szia! Ugyanígy páráztam mint te, nézd csak :) http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__fogak-szajapolas__72..
2 hete túl vagyok rajta, és azt kell mondjam pozitívan csalódtam. Igaz hogy dupla adag érzéstelenítő kellett, de abszolút nem éreztem semmit. Szájsebészek értik a dolgukat ne aggódj :) Nem kötöznek ki, ez hülyeség. Ha van kérdésed írj privit bátran :)
Köszönöm szépen. Remélem, hogy minden rendben lesz.
Csak szeretnek ijesztgetni, akik még nem jártak szájsebészeten. :)
Most voltam én is, nagyon rettegtem. Nem kellett volna, egyáltalán nem is éreztem. Mondtam is a doktorúrnak hogy szeretném ha a többit is ő húzná amit kell mert tényleg nagyon ügyes volt.
Hova kell menned helyileg?
Köszönöm szépen a kedves megjegyzéseket. Végre túl vagyok rajta és azt kell mondjam, hogy sokkal jobb ellátásban részesültem, mint a fogorvosomnál.
Három hölgy ,,kényeztetett" a fogorvosi székben ülve és a doktornő, aki szerintem még a húszas éveiben járt, olyan gyorsan kikapta és kitisztította, hogy körülbelül 10 percig tartott az egész folyamat.
Attól féltem nagyon, hogy majd nem áll el a vérzés, de szerencsére elállt és minden rendben van. Egyáltalán nem fájt. Csak ajánlani tudom a szájsebészetet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!