32 hetes terhes vagyok, egypetéjű ikerlányokkal. A férjemmel eddig három olyan névpárt találtunk ami mindkettőnknek tetszik, viszont nem tudunk dönteni.
Szerintem, az én véleménem szerint a hasonló hangzású nem a legjobb.Ha ti nem is, de majd oviba, suliba tuti becézni fogják őket, így az első kettő nem túl praktikus.Az Emma-Hanna variáció tetszik nekem a legjobban.Nagyon szép nevek :)
2015. dec. 21. 12:56
2/21 anonim válasza:
2 lanyom van, nem ikrek, de igy hivjak oket, Hanna, es Emma ;-)
2015. dec. 21. 13:10
3/21 anonim válasza:
Emma-Hanna. Ikrek, és még a nevük is egyforma...ne szúrjatok ki velük.
2015. dec. 21. 13:13
4/21 anonim válasza:
Szerintem is az Emma, Hanna. NE adjatok annyira hasonló neveket.
2015. dec. 21. 13:16
5/21 anonim válasza:
Nagy kiszúrás lenne a túl hasonló név, szóval a 3 választható közül egyértelmű az Emma-Hanna
2015. dec. 21. 13:16
6/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Szerintem akkor maradunk az Emma-Hannánál, de egyéb más ötleteket is szívesen fogadok :)
2015. dec. 21. 13:19
7/21 anonim válasza:
Mindenképpen Emma-Hanna
Ugyanaz a születési dátum. Ugyanaz az anyjuk neve, ugyanaz a vezetéknév, legyen szinte ugyanaz a keresztnév is?
Szerintem is kiszúrás ikreknél. Ők két különböző ember, két különböző egyéniséggel.
2015. dec. 21. 13:46
8/21 anonim válasza:
Nekem ebből a hatból az Emma és a Norina tetszik a legjobban. Tényleg nem kell egyforma nevet adni nekik! Gyakorló anyukaként pedig úgy gondolom, ha a kezdőbetű sem ugyanaz, akkor nagyban megkönnyíted a saját dolgodat, amikor meg kell jelölni a holmijukat! Az egész nevét nem tudja még kiolvasni egy 3 éves, de a kezdőbetűt, ha csak az övé, már felismeri! ;)
2015. dec. 21. 14:09
9/21 anonim válasza:
Hát nekem 3 gyerekem van mind M betüs és folyton keverem öket ... :-D
Szal ha teheted semmi esetre ne adj hasonló nevet nekik nem elég h egyformák de még a nevük is ... Össze fogűd keverni öket e miatt hidd el nagyobb korban zavarni fogja öket ...
2015. dec. 21. 15:54
10/21 anonim válasza:
Nekem az Amina es az Alima tetszik speciel.:) az en lanyomnak Lina lesz a neve.
Szerintem aranyos, ha hasonlo hangzasu a nevuk, semmi baj nincs vele:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!