Korai az, hogy 14hetesen úgy éreztem hogy megmozdult volna a pici? Lehetséges ez? Első baba és nemigazán tudom mit kellene éreznem, de háton fekve, pocit fogva olyan mintha érezném a gyenge kis lökéseket vagy vibrálást. Ezt is csak esténként!
Elviekben lehetséges, bár még nagyon kicsi és gyenge ilyenkor a kicsi, de volt, aki 14-15. héten első babásként, de érezte már a kicsit.
Nekem pl. a 15. héten egyszer lejelentkezett, aztán 2 hétig semmi sem volt. Aktívan a 19. héttől érzem, szintén esténként.
Állítólag azért lehet leginkább este érezni a kicsiket, mert ahogy nappal mozog az anyuka, úgy ringatja őket, olyankor többnyire alszanak. Este viszont anyuka nyugalmi helyzetben van, olyankor jobban felélednek. :)
Szia!Szerintem is simán lehet,hogy a babád érezted!!!
Bár még nem vagyok gyakorlott Anyuka,de én elöször kb.a 12héten éreztem,hogy Ö az!Furcsa volt,de nem a belek voltak,az más,éreztem!Persze aztán mindig ezt az érzést vártam,de nekem is többnyire csak esténként jön,pár mp-ig tart,de tudom,hogy Ö!Ès nem minden nap.
Boldog babvárást!15 hetes kismami
szia! Én a 17héttől éreztem, de szerintem érezhetted Te is. Bár azt hittem,hogy csak bebeszéltem magamnak - olyan volt mintha buborékok, levegő járkálna a hasamban, egészen lent-most 21.hetes és már biztosan tudom,hogy Őt éreztem, hiszen azóta is ua.csak erősebben:-)))
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!