Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor tudják megmondani...

Mikor tudják megmondani ponzosab hogy fiam vagy lányom lesz?

Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 18:13
 1/9 anonim ***** válasza:

Van aki már a 12-13 heti UH-n megtudja, de ez mind attól függ, hogy mennyire mutatja meg a lábaközét a bébi. :) Van aki még 30 hetesen sem tudja.

16h km

2010. márc. 23. 18:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia! Barátnőmnél 20. héten még 3D szerint kislány volt, 4D szerint fiú. Nagyon ritka, hogy korábban pontosan tudják mondani. 20. hét körül érdemes hinni az UH-knak :)
2010. márc. 23. 18:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia, mi most voltunk 4D-n ... és végre megtudtuk.. kislányunk lesz.. a doki szerint egyértelműen lány.. már nem lesz belőle fiú.... :) .. hát ezek után remélem tényleg igaza lesz... :)

27h kismama

2010. márc. 23. 18:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekünk már a 18.genetikai un.-n megmutatta a drágám,hogy mije van
2010. márc. 23. 18:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy fordul és megmutatja magát.

Sokan mondják, hogy már a 12. heti uhon megmondják, amivel nem értek egyet, mert csak akkor kezd különválni a két nem külső nemi érése...

a 16 hetes uhon már jó eséllyel eltalálják, ha látják:)

2010. márc. 23. 21:18
 6/9 anonim ***** válasza:

Volt akinek 12 hetesen megmondták, de 16 hetesen már jó esély van rá. Nekünk csak 27 hetesen mutatta meg magát hogy lány. Az is lett.

Most ikreket várok, 12 hetesen úgy örültem hogy minden ok velük, hogy el is felejtettem rákérdezni lehet e látni valamit ezzel kapcsolatban, hétfőn megyek 16 hetes uh-ra, talán ott megtudjuk.

2010. márc. 23. 21:29
 7/9 anonim ***** válasza:

A 12 hetesen nálunk még nem szoktak tippelni sem rá. A 18 hetes kötelező vizsgálaton általában már mondják, ha a baba úgy fekszik.

Hát, nálunk nem úgy feküdt... Sőt, voltam a SOTE-n genetikán is probléma miatt a 20. héten, még ott sem látták.

Aztán mentünk 4D-re, hogy kiderüljön a baba neme, 26. héten sem lehetett látni 4D-vel. Tegnap megint voltunk, betöltött 27 hetesen, most már biztosra tudjuk, hogy kislány.

Egyébként mellső fali a méhlepény nálam, ez is hátráltatja kicsit azt, hogy hamar meg lehessen látni.

2010. márc. 24. 07:37
 8/9 anonim ***** válasza:
én tegnap voltam a 32 hetes uh-on,és még mindíg nem tudták megmondani,csak tippelt a doki.
2010. márc. 24. 09:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Amikor kibújt! ;)
2010. márc. 24. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!