Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés után átlagosan hány kg...

Szülés után átlagosan hány kg megy le az anyáról? Tudom, hogy a hízás az egyénenként változó lehet, de kb. mennyi az a kg ami szülés, vagy a kórházban töltött idő alatt lemehet?

Figyelt kérdés
2015. dec. 18. 08:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az elso babaval nagyon sokat hiztam, 25 kilot. Szulest koveto napon mertem magam, akkor 13 volt meg rajtam, tehat 12 kg ment le.

4 kg korul volt a babam, plusz a tobbi es ezek szerint volt valamennyi viz is, mondjuk latszott is, de inkabb a hizas volt szembetuno.

A masodik babaval 12 kilot hiztam es 9 ment le a szulessel (3. napon mertem magam). 3,1 kg volt a fiam. Ekkor egyaltalan nem vizesedtem.

Tehat ez nagyon valtozo.

2015. dec. 18. 18:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Én nagyon vízesedtem, 19kg ment le rólam a kórházban. Kb 8kg maradt ami egy év alatt ment le szép lassan magától.
2015. dec. 18. 19:51
 13/14 anonim ***** válasza:
A kórházból hazaérve 75 kg voltam, azaz 7kg jött le a szüléssel (60-ról 82-re híztam). A baba 10 hetes korában 66 kg voltam, tehát itt már -16kg. Viszont az utolsó 6 kg kicsivel a 3.szülinapja előtt ment le diétával (dietetikai), 17 hónapig szoptattam, utána semmilyen diéta nem vált be nekem. Ekkor fordultam dietetikushoz, azonnal el kezdtem fogyni, így a második babát szintén 60-ról kezdtem. Most próbálok max.16kgot hízni:-)
2015. dec. 20. 22:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja a baba 3570 gr volt!
2015. dec. 20. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!