Melyik terhesvitamint érdemes szedni? Tényleg igaz hogy nagyobb lesz a baba ha szedem?
Én Elevitet szedtem anno, semmi problémám nem volt tőle. És igen, nagy súllyal született a kisfiunk 3960 grammal, viszont mindketten a férjemmel viszonylag nagy súllyal születtünk, ezért erre annyit mondott az orvos, hogy genetika. Amúgy 5 kg-ot híztam mindösszesen a terhességem alatt.:)
Két családtagom is volt velem egy időben kismama, mindketten az Elevitet szedték, egyiküknek 2800 grammal, a másikuknak 3300 grammal született a gyerkőcük. Szóval erről ennyit, hogy nagy baba lesz az Elevittől!:)
4-es, szerintem nem igaz :) én nem szedtem vitamint (ill. csak a 12. hétig), mert itt senki nem ajánlja ..mikor mondtam az orvosomnak, hogy vettem Magyarországon vitaminokat (e vitamint, folsavat, b komplex vitamint) azt felelte hogy, ne vegyem be oket. :-S
a 12. hétig volt elég a vitamin adag, amit kihoztam. utána már nem vettem be semmit, csak a szokásos c vitamint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!