Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek milyen legfiatalab...

Szerintetek milyen legfiatalabb korban lehet gyermeket vállalni, hogy arra ne mondják, hogy túl korai?

Figyelt kérdés
18? 19? 20? 21? 22? 23? Mi a normális?

2015. dec. 15. 22:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ki mikor érzi érettnek magát rá.26 voltam a fiam születésekor.Most várom a második babát.De már a nagynéném beszólt,hogy nem túl korai? Pedig nekünk biztosnak mondható anyagi hátterünk van.Ha fiatal vagy az a baj ha már idősebb az.Mindig van olyan aki ezért vagy azért nézz -furcsán.
2015. dec. 16. 13:54
 12/13 anonim ***** válasza:
51%
21 eves vagyok 20 evesen szultem a kisfiamat, anyagi hatter, lakhely, apukaval stabil 5 eves parkapcsolat van es imadjuk ezt az egeszet.. szoval annyit tudok en is mondani hogy erettseg kerdese egyaltalan nem a kore. Nyilvan ram mindenki azt mondja hogy 'hű' mert fiatal vagyok, es a koromnal meg fiatalabbnak nezek ki de engem abszolut nem erdekel es hozza kell tennem hogy a legtobben olyan ertelemben csodalkoznak hogy batrak vagyunk hogy ilyen fiatalon mar ennyit vallaltunk es itt tartunk nem pedig negativ ertelemben.
2015. dec. 16. 22:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Az ilyen fórumokat elnézve azt kell mondanom 35.
2016. jan. 5. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!