Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti milyen hülye dolgokon...

Ti milyen hülye dolgokon sírtatok terhesen?

Figyelt kérdés

4+5 hetes vagyok, és ma elsírtam magam, mert el kell vinnem a cicánkat kiheréltetni. Olyan hülyén éreztem magam, mert nem is tudtam hogy miért sírtam, de nem tudtam nem sírni. Ez ugye normális?

Nektek voltak ilyen élményeitek? Miken sírtatok amin nem terhesen nem sírtatok volna?

2015. dec. 15. 19:32
1 2 3
 21/26 Elány ***** válasza:
100%

Én most azon is elpityeredtem amiket irtatok :)

Alapjáraton érzékeny lelkű vagyok ugyhogy most bármi elég! Film, sorozat, reklám, egy rosszul elejtett mondat, a tudat h megint nem tud eljönni velem, ahogy ránézek egy babára, tegnap lattam egy nőt a tvben aki szoptatás és fogyás után műttette magát zokogtam h nem akarok olyan ciciket mert ronda és nem akarom hogy azokat nézegesse párom és indult a lavina hogy amugy is nagy a fenekem a tokám stb stb. :)

2015. dec. 16. 11:55
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

-walking deadben mikor meghalt az egyik kedvenc szereplőm, de akkor rendesen zokogtam:D

-a parom motorral jart haza, es hallottam, hogy elmegy egy motor a haz elott, de nem o volt az

-mikor megtudtam, hogy jonnek anyosomek latogtoba:( egesz terhesseg alatt ezen stresszelek, ki nem allhatom oket, persze tudom, hogy a parom miatt el kell oket viselnem, de akkor sem orulok neki:D

-amikor a macskam hányt

-amikor a macskamat vittuk ivartalanitani es ott kellett hagyni

Kb ilyenek:D

2015. dec. 16. 16:21
 23/26 anonim ***** válasza:
90%
Felpontoztam mindenkit, ne legyen már a hülyének ekkora hatalma! :D
2015. dec. 16. 18:01
 24/26 anonim ***** válasza:
82%

Annyira jokat irtok :)

En is egy bogomasina vagyok.

A 3 legutobbi:

- Annyira orultem,hogy a korhaz bufejeben meg volt egy utolso turos pite,hogy elsirtam magam az oromtol.

- Karacsonyi Merci reklamon

- Miutan minden diszt megvettem a Karacsonyfara es belegondoltam,hogy fognak orulni a fiaim ,hogy hamarosan egyutt diszithetunk :)

15 hetes ikres kismama

2015. dec. 17. 22:51
 25/26 anonim ***** válasza:
77%
Legutobbi: ferjem megevett a 4 szelet kenyerböl harmat, mert azt mondtam, nincs otthon kaja, holott volt csirke, de ahhoz rizst kellett csinalni, meg amugyis melegszendvicset akartam enni. Na mikor meglattam, hogy csak egy szele kenyer maradt, aztan, hogy rizst kell föznöm, elbötem magam, es 15 percen keresztül zokogtam (persze a vegen mar röhögtem:D).
2015. dec. 18. 16:00
 26/26 anonim ***** válasza:
62%

A férjem bement a pékségbe, hogy vegyen kenyeret.

Kijött, beült a kocsiba, láttam, hogy több mindent hozott, de csak reggel láttam meg, hogy vett nekem is két kakaós csigát és kikészítette az asztalra :-) Felhívtam, hogy megköszönjem, de addigra más bömböltem egy sort, hogy milyen édes, hogy gondolt rám. :-)

2015. dec. 18. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!