Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti milyen hülye dolgokon...

Ti milyen hülye dolgokon sírtatok terhesen?

Figyelt kérdés

4+5 hetes vagyok, és ma elsírtam magam, mert el kell vinnem a cicánkat kiheréltetni. Olyan hülyén éreztem magam, mert nem is tudtam hogy miért sírtam, de nem tudtam nem sírni. Ez ugye normális?

Nektek voltak ilyen élményeitek? Miken sírtatok amin nem terhesen nem sírtatok volna?

2015. dec. 15. 19:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
69%
én akárhányszor ránéztem a férjemre elsirtam magam a boldogságtol..de ezt ugy értsd, hogy tényleg..ránéztem, belegondoltam, h milyen szerencsés vagyok és itt van a babánk a hasamban.. aztan potyogtak a konnyeim. még szulés után is 4-5 honappal igy éreztem. egész nap pityeregtem. hál istennek már nem vagyok ilyen dili :DD
2015. dec. 15. 20:59
 12/26 anonim ***** válasza:
69%
[link] nezd, itt fel van sorolva par vicces terhesseges siras sztori:)
2015. dec. 15. 21:05
 13/26 anonim ***** válasza:
59%
Én azon hogy elmentünk a férjemmel étterembe és kevés kaját kapta. Amikor kihozták elsírtam magam. Baromi éhes voltam.
2015. dec. 15. 21:05
 14/26 anonim ***** válasza:
70%
Én sorozatokon szoktam, tiszta gáz, úgy beleélem magam és sírok, hogy bántják pl. az egyik szereplőt. :-)
2015. dec. 15. 21:40
 15/26 anonim ***** válasza:
59%

Mostanában bármin :D

Érdekes, az elején ez nem igazán volt jellemző, de mostanság folyamatosan. 30 hetes vagyok, és pár hete már igen intenzíven tart ez a dolog, néha a saját agyamra megyek vele. Múltkor a Tescoban voltam, egyedül, és eszembe jutott az Igazából szerelem c. filmből egy jelenet (ráadásul egy vicces jelenet), és elkezdtek patakokban folyni a könnyeim.

De bőgtem már joghurt reklámon is, meg azon is, hogy a férjem megkérdezte este, hogy álmos vagyok-e, meg egyszer még azon is, hogy hozott nekem egy pohár teát, pedig nem is kértem, és hogy milyen kedves :D

2015. dec. 15. 21:42
 16/26 anonim ***** válasza:
56%
Rajtam most kezd kijönni, 26 hetes vagyok és folyton meghatódom. Ha meglátok egy babakocsiból kikandikáló lábacskát alig bírom visszatartani a sírást. Most néztem meg egy babaúszásos videót, azt is végigsírtam. Elég csak annyi, hogy elkezd rugdosni a kislányom, és könnybe lábadt szemmel elképzelem, hogy nézhet ki és mit csinál éppen, hogy mosolyoghat, és hogy milyen pici kezei és lábai vannak, mekkora szüksége van rám.
2015. dec. 15. 22:26
 17/26 anonim ***** válasza:
72%
Én azon, hogy van itt 1-2 hülye és lepontoz mindenkit! 😂
2015. dec. 15. 22:33
 18/26 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon jó sztorik. Terhesen én is mindenen el tudtam sírni magam. Miután megszültem ugye mint a legtöbb baba az én fiam se szeretett fürdeni. Minden este sírt persze én is vele. Gondolhatjátok. Sírtam mert ő sír. Már 7 hónapos de még mindig emlegetve vannak a sírós fürdések.
2015. dec. 15. 22:34
 19/26 anonim ***** válasza:
82%
Egyszer sem sírtam, még amikor megszületett a lànyom sem, bezzeg mikor hazamentem a kórhàzból és meglàttam milyen színűre festették a falat a megbeszélt helyett... :D
2015. dec. 16. 00:45
 20/26 anonim ***** válasza:
82%
Paff a bűvös sárkány :D férjem elkezdte énekelni a pocakmanónak.. mikor ott járt, hogy Paff egyedül marad, olyan óriási bömbölésbe kezdtem, hogy 20 perc volt mire kiszedte belőlem, hogy mi bajom van..(sajnáltam a sárkányt) és még kb másik 20 percbe került, mire a férjem meg tudott nyugtatni :D azóta se hallgatjuk ezt a dalt a gyerekkel :D
2015. dec. 16. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!