Kismamák! Ti sírtatok szülés közben?
Itt elsősorban nem a végére gondolok, mikor a meghatódottságtól az ember elsírja magát:)Inkább a vajúdás, nyomás közbeni fájdalom miatti sírásra.
36 hetes km
Én nem de nem fáj annyira..
kitolásnál meg nincs rá idő.
nem:) max kiabálni szoktak:D
de ne stresszeld magad a szülésen, nagyon fáj de végig lehet csinálni csendbe, ordítozás, sikítozás nélkül!
Sziasztok!
Ettől én is nagyon be vagyok tojva...
Minimális fájdalomküszöbbel rendelkezem; még a foghúzásnál is sírok...
Én is gondoltam már erre, hogy engem kidobnak a szülőszobáról, ha elkezdek hisztizni.
Egy 10 hetes kismama
Bőgni nem tudtam, nem volt hozzá erőm, csak néha halkan annyit nyöszörögtem, hogy én meg fogok halni. :)
De túléltem és most itt szuszog az 1 hónapos kicsi lányom. :)
Én akkor sírtam el magam mikor a doki végre kihúzta belőlem,nem örömöben sírtam,mert akkor még nem is láttam hanem a megkönnyebüléstől.Utánna meg már (mikor a mellkasomra rakták)azért is sírtam mert olyan kicsi volt(ránézésre,meg előtte az orvos 2500grammra becsülte)és csak azt hajtogattam hogy "olyan kicsi,olyan kicsi"!
megmérték és 3140gramm volt!:)
Szia!
Én 2X szültem, de nem sírtam közben.
Nagyon érdekes, mert baromira fáj, de nem úgy, hogy sírni tudj tőle...na meg nem is nagyon érsz rá :)
Az első szülésem nehéz volt, de a második Fiam az elejétől a végéig másfél óra alatt megszületett :)
Hidd el, nem fogsz sírni, csak ha a kezedbe adják! :)
Gondolj arra, hogy minden fájás csak segítség ahhoz, hogy kibújjon a Kisbabád! Nekem így sokkal könnyebb volt, bevált!
Kívánom, hogy nagyon szép szülésed legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!