Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Ti sírtatok szülés...

Kismamák! Ti sírtatok szülés közben?

Figyelt kérdés

Itt elsősorban nem a végére gondolok, mikor a meghatódottságtól az ember elsírja magát:)Inkább a vajúdás, nyomás közbeni fájdalom miatti sírásra.

36 hetes km

2010. nov. 3. 07:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%

Én nem de nem fáj annyira..

kitolásnál meg nincs rá idő.

2010. nov. 3. 07:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Én sem sirtam,csak a kitolásnál könyörögtem a dokimnak hogy vegye ki valahogy,végül másfél óra után vákummal szedte ki,szegénykém felkönyökölt,és emiatt nem haladtunk semmire:-(Mikor megszületett sem sirtam,annak örültem hogy vége van:-((
2010. nov. 3. 07:31
 3/11 anonim ***** válasza:

nem:) max kiabálni szoktak:D

de ne stresszeld magad a szülésen, nagyon fáj de végig lehet csinálni csendbe, ordítozás, sikítozás nélkül!

2010. nov. 3. 07:32
 4/11 anonim ***** válasza:
a kitolásnál én is csak arra gondoltam hogy bakker vegye ki már valaki :D az már nem fájt,csak inkább furi volt és félelmetes hogy azon a kis lyukon hogy jön ki a bébi? :)
2010. nov. 3. 07:35
 5/11 harcigebe válasza:

Sziasztok!

Ettől én is nagyon be vagyok tojva...

Minimális fájdalomküszöbbel rendelkezem; még a foghúzásnál is sírok...

Én is gondoltam már erre, hogy engem kidobnak a szülőszobáról, ha elkezdek hisztizni.

Egy 10 hetes kismama

2010. nov. 3. 08:14
 6/11 anonim ***** válasza:
En biza sirtam,kiabaltam,konyorogtem,egyszoval ki voltam teljesen borulva az utolso 3-4 oraban.A kitolasnal viszont egy hang sem jott ki a szamon,ugy koncentraltam,hogy minel erosebben nyomjak.Amugy 20 orat tartott az egesz es este kezdodott,ugyhogy masnap delre mar baromi faradt voltam,mar nem tudtam kontrollalni magam.
2010. nov. 3. 08:32
 7/11 anonim ***** válasza:

Bőgni nem tudtam, nem volt hozzá erőm, csak néha halkan annyit nyöszörögtem, hogy én meg fogok halni. :)

De túléltem és most itt szuszog az 1 hónapos kicsi lányom. :)

2010. nov. 3. 12:04
 8/11 anonim ***** válasza:

Én akkor sírtam el magam mikor a doki végre kihúzta belőlem,nem örömöben sírtam,mert akkor még nem is láttam hanem a megkönnyebüléstől.Utánna meg már (mikor a mellkasomra rakták)azért is sírtam mert olyan kicsi volt(ránézésre,meg előtte az orvos 2500grammra becsülte)és csak azt hajtogattam hogy "olyan kicsi,olyan kicsi"!

megmérték és 3140gramm volt!:)

2010. nov. 3. 12:43
 9/11 anonim ***** válasza:
En igen, panikrohamot kaptam mert valami miatt bedugult az orrom es nem kaptam levegot...jottek a afajasok, es nem tudtam levegot venni...na akkor bepanikoltam, azt hittem ott halok meg...de tuleltem :) es aztan amikor vegre megszuletett a baba, akkor mar erom sem volt sirni, csak neztem ot :) (most varom a masodik kicsimet...tuti viszek magammal orrcseppet...mert hihetetlen volt, hogy az egesz korhazban nem volt)
2010. nov. 3. 12:52
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 2X szültem, de nem sírtam közben.

Nagyon érdekes, mert baromira fáj, de nem úgy, hogy sírni tudj tőle...na meg nem is nagyon érsz rá :)

Az első szülésem nehéz volt, de a második Fiam az elejétől a végéig másfél óra alatt megszületett :)

Hidd el, nem fogsz sírni, csak ha a kezedbe adják! :)

Gondolj arra, hogy minden fájás csak segítség ahhoz, hogy kibújjon a Kisbabád! Nekem így sokkal könnyebb volt, bevált!

Kívánom, hogy nagyon szép szülésed legyen!

2010. nov. 3. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!