Akinek megmondták második genetikai UH-n a baba nemét, végül bejött?
Sztk-ban érdekelne főleg, mert azért egy magán kórházban jobbak a gépek...
Szóval akinek 18-20. hetesen állami rendelésen megmondta a baba nemét a doki, tényleg az lett végül? Léci az is írjon, akinek igen, az is akinek nem, mert kíváncsi vagyok milyen arányban vehető ez biztosra, mennyire gyakori a tévedés. Nekünk egyébként kislányt mondott, nem csak a kukac hiánya miatt, hanem a 3 csík miatt, nem tudom érdemes-e elkezdenem lányos cuccokat vennem, vagy várjak vele? Annyi unisex cuccunk van már, elkezdenék végre a neme alapján vásárolgatni.
Ket fiam van. Az elsonel csak a 20'hetes uh-n derult ki, hogy fiu es igy is lett.
A masodiknal mar mondtak elotte normal uh-n es 4D-n is, hogy fiu, a 20 hetesen isnfiut mondtak, szinten igy lett.
Ha nem takarja magat, akkor 18-20 hetesen mar jol latszik, hogy mina neme, de ha valamiert megsem biztos benne a szonografus, vagy orvos, akkor (szerintem) tippelni nem fog, vagy elmondja, hogy nem 100%.
Az elso gyerekemnel pl 16 hetesen korrekten mondta az orvos, hogy lat valamit, tippje lenne, de mivel nem biztos benne, igy inkabb jobb, ha semmit nem mond most, majd csak akkor, amikor mar egyertelmu.
Hú, az elsőnél nem tudom már, 8 éve volt, de nála is megmondták az ultrahangon, hogy fiú, csak nem tudom már, hogy melyiken.
A mostaninál viszont tudom, hogy 19 hetesen egyértelműen látni lehetett (sztk-s rendelés volt, nem magán), igaz, ott tényleg jó gép volt, függetlenül attól, hogy oep által finanszírozott rendelésen voltunk, még a férjem is kiszúrta, hogy ott a zacsi :D És az orvos is megerősítette, hogy fiú lesz.
Én úgy gondolom, hogy jól látható volt, mert 26 hetesen voltunk 4D-n, és ott is egyértelműen látszott a fütykös, ott már tényleg összetéveszthetetlen volt.
Mondjuk azt, hogy fiú, jóval könnyebb száz százalékra megmondani, mint azt, hogy lány. Én általában csak olyanról hallottam, hogy kislányt mondtak, de mégis fiú lett, olyat viszont nem, hogy valakinek fiút mondtak, de aztán kiderült, hogy lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!