Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamáknak szabad festeni a...

Kismamáknak szabad festeni a hajukat?

Figyelt kérdés
Most 10 hetes vagyok és eddig szőkítettem a hajam. Nem szeretném rendszeresen festeni, hanem csak egyszer, az eredeti hajszínemhez hasonlóra, h le tudja rendesen növeszteni. Sok mindent olvastam/hallottam ezzel kapcsolatban, de nem tudom, h melyik igaz....
2007. nov. 9. 09:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A második trimesztert várd meg,és utána visszafestheted a hajad,de a szőke ledob magáról minden más szint ez jó ha tudod!A baba hamarabb megszületik mire lenő a festéked,ha a lenövesztés mellett döntesz.Én mindhárom terhességem alatt festettem a hajam a 2. trimesztertől,és nem volt gond belőle.
2007. nov. 9. 09:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor letelt a három hónap befestettem.Lényeg hogy jól szellőzőn a helyiség ahol csinálják és ne nagyon lélegezd be.Nekem egy nedves törölköző volt az arcom elött.Amúgy a Kismama újság egyik számában benne van egy hajfesték ami amónia mentes, most sokat reklámozzák a tévében is.Arra azt írták, hogy lehet.Én is azzal csináltam de sajnos a neve nem jut eszembe.
2007. nov. 9. 09:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A vérből nem mutatható ki a festés hatása, tehát lehet. Bár mindenki mondja a második trimesztert, neked az már csak két hét. Én még nem is tudtam, hogy terhes vagyok, és festettem. A lényeg, hogy igyekezz ne belélegezni és szellőzzön a helyiség, ahol festesz.
2007. nov. 9. 12:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A babanet.hu oldalon egy doktor úr válaszolt hasonló kérdésre. Azt irja: "A kismamák hisznek az ún. babonákban,szóbeszédekben,hogy mit lehet, mit nem ....mivel a hajfestékes dobozon nincs feltüntetve, hogy terhesek nem használhatják, igy nyugodtan lehet szépitkezni. Ugyenilyen a meleg gyanta is. Azt a terméket is lehet használni."
2007. nov. 9. 12:39
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

Hány ilyen kérdés lessz me´g???

Miért nem lehet a keresöt használni??Nincsen két napja,hogy ki volt írva szószerimt egy ugyan ilyen kérdés.

2007. nov. 9. 13:46
 6/6 anonim ***** válasza:
81%
Az előző válaszolónak.Nem kell mindenre válaszolnod.Minek idegesítesz másokat ilyen válaszokkal?
2007. nov. 9. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!